Cupa României la cadeți: două trofee pentru dinamoviști

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

La Cupa României la cadeți, sportivii dinamoviști au reușit să obțină două trofee importante. Eduard Tangerică a ocupat locul 1 la categoria de 60 kg, în timp ce Rafael Gheraliu a câștigat locul 1 la categoria de 90 kg. Acești tineri boxeri au demonstrat o performanță remarcabilă în cadrul competiției desfășurate la Brăila.

Antrenorii responsabili de pregătirea acestor sportivi sunt Napoleon Gheorghe, Adrian Ciobanu și Cezar Juratoni. Cu profesionalismul și dedicarea lor, acești antrenori au reușit să îi pregătească pe cei doi tineri campioni pentru a obține rezultate deosebite în competiția la care au participat.

Performanța obținută de sportivii dinamoviști la Cupa României la cadeți este o dovadă a talentului și efortului depus de acești tineri boxeri. Clubul Dinamo se poate mândri cu aceste rezultate deosebite și cu profesionalismul antrenorilor care îi pregătesc pe sportivii săi pentru competițiile importante din domeniul boxului.

Este important să recunoaștem efortul și sacrificiul depus de acești tineri sportivi, precum și implicarea antrenorilor în pregătirea lor. Performanțele obținute la această competiție reprezintă o motivație pentru continuarea eforturilor și pentru obținerea de rezultate și mai bune în viitor.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

BOX. Cupa României la cadeți – două trofee pentru dinamoviști 60 kg – Eduard Tangerică – locul 1 90 kg – Rafael Gheraliu – locul 1 Sportivii sunt antrenați de Napoleon Gheorghe, Adrian Ciobanu și Cezar Juratoni… Competiția s-a desfășurat la Brăila. #Dinamo #boxing


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății Nutriția reprezintă unul dintre pilonii fundamentali ai...

Read More...

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate Babilonul, unul dintre cele mai vechi orașe din istorie, ascunde numeroase secrete și...

Read More...

Record de turnee de șah în acest weekend

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro