Lucrări de mentenanță la rețeaua de apă în Timișoara și împrejurimi

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Întreruperi de apă și presiune scăzută, în Timișoara și județ, până la mijlocul săptămânii viitoare! Aquatim anunță noi lucrări

Aquatim, compania de furnizare a apei din Timișoara, anunță o serie de lucrări care vor avea loc în perioada 27-29 noiembrie, ceea ce va duce la întreruperea apei în anumite zone sau la scăderea presiunii apei în multe cazuri.

Mâine, între orele 8-18, se va efectua o conectare de conducte la intersecția străzii Aurel Popovici cu Bulevardul Take Ionescu. În timpul lucrărilor, apa va fi oprită pe Bulevardul Take Ionescu, între străzile Aurel Popovici și Popa Șapcă, Martin Luther, Piața Ionel I.C. Brătianu, Piața Țepeș Vodă și la restaurantul Curtea Berarilor.

Tot luni, între orele 8-17, se va realiza o conectare de conducte pe strada Locotenent Ovidiu Balea. Pe durata lucrărilor, apa va fi oprită pe această stradă, între străzile Ciocârliei și Tazlău.

De asemenea, pe 27 noiembrie, între orele 9-16, în Giroc va avea loc o conectare de conducte la intersecția străzilor Neptun și Platanului. Pe durata lucrărilor, apa va fi oprită pe mai multe străzi din zonă, printre care Neptun, Ecoului, Visului, Cireșului, Vântului, Marte, Venus, Mercur, Destinului, Dimineții, Cometei, Arțarului, Alunului, Frasinului, Uranus, Pluto, Jupiter, Rachetei, Cosmos, Gării, Satelitului, Aștrilor, Cupidon, Gândului și Speranței.

Marți, 28 noiembrie, între orele 8-10, în Buziaș, pe strada Eroilor, va avea loc o intervenție la rețeaua de apă. Pe durata lucrărilor, apa va fi oprită pe această stradă.

În perioada 27-29 noiembrie, zilnic între orele 9-15, în Pișchia va fi întreruptă furnizarea apei pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Tot între 27-29 noiembrie, zilnic între orele 8-14, presiunea apei va fi scăzută în Sacoșu Turcesc pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Aceste lucrări de spălare sunt efectuate pentru a asigura o calitate corespunzătoare a apei potabile și fac parte din activitatea de mentenanță preventivă a rețelelor de distribuție. Cu toate acestea, este posibil ca la reluarea alimentării cu apă în regim normal să curgă apă tulbure la robinete. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, compania recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până când apa se limpezește complet. De asemenea, se recomandă consumatorilor să aibă stocate cantități suficiente de apă pentru perioada anunțată.

Este important să avem în vedere aceste lucrări și să ne adaptăm în consecință, pentru a evita neplăcerile cauzate de întreruperea apei.

Sursa: www.sursadevest.ro

Aquatim anunță o serie de lucrările în perioada 27-29 noiembrie, astfel că în multe cazuri apa de la robinete va fi oprită complet, sau presiunea va fi scăzută.

Mâine, între orele 8-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Aurel Popovici cu Bulevardul Take Ionescu. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe Bulevardul Take Ionescu între străzile Aurel Popovici și Popa Șapcă, Martin Luther, Popa Șapcă, Piața Ionel I.C. Brătianu, Piața Țepeș Vodă și la restaurantul Curtea Berarilor.

Tot luni, între orele 8-17 se va executa o conectare de conducte pe strada Locotenent Ovidiu Balea. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe această stradă, pe porțiunea dintre străzile Ciocârliei și Tazlău.

De asemenea, pe 27 noiembrie, între orele 9-16, în Giroc se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Neptun și Platanului. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe străzile Neptun, Ecoului, Visului, Cireșului, Vântului, Marte, Venus, Mercur, Destinului, Dimineții, Cometei, Arțarului, Alunului, Frasinului, Uranus, Pluto, Jupiter, Rachetei, Cosmos, Gării, Satelitului, Aștrilor, Cupidon, Gândului și Speranței.

Marți, 28 noiembrie, între orele 8-10, în Buziaș, pe strada Eroilor, va avea loc o intervenție la rețeaua de apă. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe această stradă.

În perioada 27-29 noiembrie, zilnic între orele 9-15, în Pișchia se va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Tot între 27-29 noiembrie, zilnic între orele 8-14, presiunea va fi scăzută în Sacoșu Turcesc pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aquatim.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Probleme cu apa pentru locuitorii din Timișoara și Chișoda

Mii de timișoreni și locuitorii din Chișora vor întâmpina probleme cu furnizarea apei, în urma unor lucrări planificate de...

Read More...

Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 – Ziua a treia

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a...

Read More...
NASA Logo

Perioada de lumina lunga in primavara

Potrivit ultimelor date, în timp ce primăvara avansează, perioadele zilnice de lumină continuă să se extindă, schimbându-se cel mai...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro