Ofertele de Crăciun și Revelion în Munții Banatului și estul județului Timiș

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Revelion 2024! Prețuri de Dubai, dar și de România, la restaurantele și hotelurile din zonă

Hotelurile, pensiunile și restaurantele din Munții Banatului și estul județului Timiș și-au lansat ofertele pentru petrecerea sărbătorilor de Crăciun și Revelion. Față de anii trecuți, acestea sunt puțin mai piperate, însă locațiile nu duc lipsă de clienți.

Pe Muntele Mic, tarifele pentru cazare sunt destul de ridicate, dar există opțiuni pentru toate categoriile de buget. Un exemplu este un hotel de patru stele, cu piscină și jacuzii, unde prețul unei camere de Crăciun este de 740 de lei pe noapte. În plus, se vor servi și produse tradiționale specifice sărbătorii. Pentru Revelion, prețul este de 3.300 lei de persoană, all inclusive, cu intrare din 30 decembrie 2023 și ieșire în 2 ianuarie 2024. La pensiuni, prețurile se situează în jurul sumei de 400 de lei de persoană pe noapte, cu mese incluse.

În zona Muntelui Semenic, precum și în pensiunile din Văliug, Crivaia și Borlova, prețurile sunt similare și respectă cererea de pe piață. Cazarea este de minim trei nopți.

La Băile Herculane, întrucât există un număr mare de pensiuni, prețurile pot fi sensibil mai mici decât în munți, mai ales pentru grupuri restrânse. În cazul marilor hoteluri, tarifele pot fi mai ridicate.

În estul județului, în zona Lugoj – Făget – Buziaș, administratorii marilor restaurante și pensiuni și-au lansat ofertele. Prețurile medii în această zonă se situează în jurul sumei de 300 de lei de persoană.

Astfel, indiferent de destinație, cei care doresc să petreacă sărbătorile de Crăciun și Revelion în Munții Banatului și estul județului Timiș au o gamă variată de opțiuni de cazare și petrecere. Este important de menționat că prețurile se adaptează cererii și ofertei de pe piață, iar clienții pot alege în funcție de bugetul disponibil.

Sursa si Foto: romania-la-restaurantele-si-hotelurile-din-zona/”>redesteptarea.ro

Hotelurile, pensiunile și restaurantele din Munții Banatului și estul județului Timiș și-au lansat ofertele pentru petrecerea sărbătorilor de Crăciun și Revelion.
Față de anii trecuți, acestea sunt puțin mai piperate, însă locațiile nu duc lipsă de clienți.

De exemplu, pe Muntele Mic, unde în ultimii 30 de ani au fost construite zeci de obiective turistice de cazare, tarifele ”fac cu ochiul” și celor cu mulți bani în buzunare, dar și celor care trebuie să-i numere mai atent.

La un hotel de patru stele, cu piscină, jacuzii etc, de Crăciun nu există un pachet special, însă prețul unei camere este de 740 de lei pe noapte, dar vor fi servite și produse tradiționale specifice sărbătorii. Revelionul se poate face contra sumei de 3.300 lei de persoană, all inclusive, cu intrare din data de 30 decembrie 2023 și ieșire în 2 ianuarie 2024. La pensiuni prețurile se rotesc în medie în jurul sumei de 400 de lei de persoană pe noapte.

De exemplu, un sejur complet cu trei nopți de cazare și trei mese incluse pe zi costă 1600 de lei/persoană.

Aproape peste tot cazarea este de minim trei nopţi. Fără mare tam-tam, prețurile se respectă şi pe Muntele Semenic, dar şi în pensiunile aflate la poalele celor două masive, cum ar fi cele din Văliug, Crivaia, sau Borlova.

La Băile Herculane, datorită numărului mare de pensiuni, prețurile sunt uşor mai sensibile şi pot coborî chiar şi cu 100 de lei față de cele din munți, pentru grupuri restrânse. Asta dacă nu vorbim de marile hoteluri.

Și în estul județului, zona Lugoj – Făget – Buziaș, administratorii marilor restaurante și pensiuni și-au lansat ofertele.

Localurile existente la Luncanii de Jos, Valea lui Liman, Făget, Mănăștiur, Lugoj, Balinț sau Buziaș au prețuri oarecum asemănătoare, media lor fiind de circa 300 de lei de persoană.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Six students were ready to explain a technology they detailed on a poster.

Studenții din California ajută la soluționarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiuni viitoare cu drone pe Pământ și alte planete

Studenții de la o universitate care deservește o minoritate din California ajută la rezolvarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiunile...

Read More...
ZILELOR EUROPENE ALE ARHEOLOGIEI la Cetatea Noviodunum

Zilele Europene ale Arheologiei la Cetatea Noviodunum

În perioada 14-15 iunie 2024, la Cetatea Noviodunum din Isaccea, județul Tulcea, vor avea loc evenimente speciale dedicate Zilelor...

Read More...
Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila- FOTO

Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila

Într-o atmosferă de sărbătoare, credincioșii s-au adunat la Mănăstirea Rafaila pentru a comemora ziua Sfântului Luca al Crimeei, un...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro