Locul 4 pentru echipa României în finala Campionatelor Europene de la Rimini

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa de gimnastică a României s-a clasat pe locul 4 în finala Campionatelor Europene de la Rimini. Sabrina Maneca Voinea, Ana Maria Bărbosu, Amalia Ghigoarță și Lilia Cosman au luptat pentru medalia de bronz împotriva reprezentantelor Franței până în ultima rotație. Cu 158.796 de puncte și mai puține greșeli decât adversarele lor, campioanele mondiale din anul precedent au reușit să urce pe treapta a 3-a a podiumului, în timp ce România s-a clasat pe locul 4 cu 156.397 de puncte.

Italia a obținut aurul în competiție, acumulând 164.162 puncte și dominând întreaga competiție. Marea Britanie s-a clasat pe locul 2, cu 162.162 de puncte. Delegația României se va întoarce de la Rimini marți, 7 mai, la ora 1.05.

Felicitări Sabrina, Ana, Amalia, Lilia și Mara, precum și antrenorilor voștri pentru performanța de la această etapă intermediară în drumul spre Jocurile Olimpice. Prin acest rezultat, ați demonstrat că sunteți o echipă puternică și determinată, iar la Paris veți putea să vă împliniți visurile.

Echipa de gimnastică românească a avut parte de sprijinul mai multor parteneri și sponsori în drumul lor către performanță, printre aceștia numărându-se Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Omv Petrom, Fundația Casa Campionilor, Lidl, Nestle Romania, Toyota și mulți alții. Această susținere este crucială pentru succesul și dezvoltarea sportului în România.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Locul 4 pentru echipa României în finala Campionatelor Europene de la Rimini. Sabrina Maneca Voinea, Ana Maria Bărbosu, Amalia Ghigoarță și Lilia Cosman s-au aflat în dispută pentru medalia de bronz cu reprezentantele Franței până la ultima rotație. Cu 158.796 puncte și mai puține greșeli, medaliatele mondiale de anul trecut au urcat pe treapta a 3-a a podiumului, iar România s-a clasat pe 4 cu 156.397 puncte. Aur pentru Italia (164.162 puncte), care a dominat competiția, ar…gint pentru Marea Britanie (162.162 puncte). Delegația României se va întoarce de la Rimini, marți 7 mai la ora 1.05. Felicitări Sabrina, Ana, Amalia, Lilia și Mara, vouă și antrenorilor voștri pentru această etapă intermediară în drumul spre Jocurile Olimpice. Ați demonstrat că sunteți o echipă, iar la Paris va veți putea împlini visurile. Emilia Nicolae Parteneri FRG: Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Agenția Națională Pentru Sport Sponsori FRG: Omv Petrom, Fundația Casa Campionilor , Renovatio, Romgaz, Lidl , Fundația Forgym, Apleona, B&B Collection, Maspex – Bucovina, Lingemann, Brenntag , Nestle Romania, Remedia, Christian Moreau, Iwa, Toyota, Uzinsider, Venturelli, Catena, SwissMed Clinic, Dr.Elena Martin, Credit Fix , Benvenuti, Tanex , Dream Sport Magazin, Scc Erbasu, Matrix, Heinner, Mizar, Electroalfa, Transelectrica, TehnoINSTRUMENT


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Victorie clară pentru Dinamo în Liga 3, play-off, cu scorul final 7-3

Echipa de fotbal Dinamo București a obținut o victorie clară în fața echipei CS Blejoi, într-un meci din Liga...

Read More...

Explorând Universul: Analiza datelor de la telescopul Hubble

Astăzi o să vorbim despre una dintre cele mai incredibile invenții ale omenirii: telescopul Hubble. Acest instrument extraordinar a...

Read More...

Vizita șefului DSU la Suceava: Mulțumiri și urări de “La mulți ani” salvatorilor suceveni

Aflat în vizită la Suceava, dr. Raed Arafat, șeful DSU, a participat la evenimentul prilejuit de împlinirea a 100...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro