Lansarea Diviziei de Servicii Corporate si Evenimente Timisoara

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Camera de Comert, Industrie și Agricultura Timiș găzduiește, pe data de 14 martie, între orele 13:30 și 16:00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, lansarea Diviziei de Servicii Corporate și Evenimente Timișoara, într-un parteneriat cu agenția de turism Christian Tour.

Evenimentul este dedicat companiilor din Timișoara cărora agenția le poate oferi pachete personalizate pentru deplasări, delegații sau evenimente de afaceri, acoperind toate aspectele necesare precum emiterea biletelor de avion, cazare, transport terestru, organizare de team building sau programe incentive. Astfel, se ține cont de bugetul companiilor și de preferințele acestora, inclusiv detaliile legate de proximitatea cazării față de locurile de întâlnire, criterii de siguranță și confort, oferind servicii complete de programare și raportare.

Christian Pandel, CEO și președinte al Christian Tour, subliniază importanța portofoliului diversificat al agenției, care nu se limitează doar la concedii și vacanțe, ci acoperă și servicii pentru călătoriile și evenimentele de afaceri.

Cu o experiență vastă în organizarea a sute de evenimente complexe și memorabile, agenția se mândrește cu abilitatea de a economisi timp, de a respecta bugetele și regulile companiilor, de a găsi soluții rapide pentru orice situație neprevăzută, bazându-se pe seriozitatea partenerilor și furnizorilor de încredere.

Agenda evenimentului include primirea invitaților la ora 13:30, urmată de prezentarea detaliată a serviciilor corporate la ora 14:00, iar între orele 14:40 și 16:00 se va desfășura un prânz și sesiuni de networking pentru participanți.

Pentru mai multe informații și detalii, cei interesați pot contacta organizatorii la numărul de telefon 0729 611 051 sau prin e-mail la adresa mtomescu@cciat.ro, persoană de contact fiind doamna Mihaela Tomescu, director general al CCIAT.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis gazduieste, in data de 14 martie, orele 13,30-16, in Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, lansarea Diviziei de Servicii Corporate si Evenimente Timisoara, un eveniment organizat impreuna cu agentia de turism Christian Tour.

Evenimentul se adreseaza companiilor timisene carora agentia le poate oferi pachete personalizate pentru deplasari, delegatii sau evenimente de afaceri, de la emiterea biletelor de avion, cazare, transport terestru la organizari de team building, programe incentive, altele – tinand cont de buget si de istoricul de calatorie, de detalii precum proximitatea cazarii fata de locurile de intalnire, de criterii de siguranta si confort, inclusiv servicii complete de programare si raportare.

Chiar daca in piata suntem foarte cunoscuti pentru concediile si vacantele reusite in toate colturile lumii, portofoliul nostru include si o suita de servicii pentru calatoriile sau evenimentele de business.

Fie ca este vorba de evenimente exclusiviste, in cerc restrans, de cateva persoane, sau de conferinte, congrese si alte evenimente grandioase de pana la 2000 de persoane, avem experienta, calificarea si creativitatea sa ne ocupam de fiecare detaliu de planificare si implementare.

Avem la activ sute de evenimente complexe si memorabile, in care am economisit timp, respectand bugetul si regulile companiilor, am gasit solutii in timp real pentru orice element neprevazut aparut, am rezolvat situatii complexe bazandu-ne pe seriozitatea partenerilor si furnizorilor nostri de incredere si am obtinut acel lucru din ce in ce mai rar intalnit intr-o lume plina de experiente de tot felul: entuziasmul participantilor”, spune Cristian Pandel, CEO & presedinte Christian Tour. (CCIAT)

Agenda eveniment:

13,30 – Primirea invitatilor

14 – Prezentare servicii corporate

14,40 – 16 – Lunch si networking


Informatii suplimentare la tel. 0729 611 051, e-mail: mtomescu@cciat.ro, dna Mihaela Tomescu – director general CCIAT.

Foto: arhivaAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro