Judecătorii de la Uniunea Europeană au respins speranțele celor care se opun Brexit-ului de a renunța la acordul încheiat – POLITICO.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Judecătorii UE anulează speranțele lui Remainer de a renunța la acordul Brexit – POLITICO

Judecătorii UE resping din nou speranțele susținătorilor rămânători de a anula acordul Brexit

Tribunalul Uniunii Europene a respins o acțiune în justiție intentată de un grup de susținători rămânători, care sperau să anuleze acordul Brexit dintre Uniunea Europeană și Regatul Unit.

Acțiunea a fost intentată în luna aprilie de către mai mulți europarlamentari și cetățeni britanici, care susțineau că acordul a fost încheiat într-un mod ilegal și nedemocratic.

Într-un comunicat de presă, Tribunalul UE a declarat că acțiunea a fost respinsă din motive procedurale, fără a se aborda fondul problemei.

Aceasta nu este prima oară când judecătorii UE resping astfel de acțiuni. În luna iunie, un alt grup de susținători rămânători a intentat o acțiune similară, care a fost, de asemenea, respinsă.

Acordul Brexit a fost semnat în luna ianuarie a acestui an și prevede o perioadă de tranziție până la sfârșitul anului 2020. În această perioadă, Regatul Unit va continua să urmeze regulile UE și va continua să facă parte din piața unică și din uniunea vamală.

Susținătorii rămânători au criticat acordul, spunând că acesta va duce la o pierdere a drepturilor și beneficiilor pe care le aveau britanicii ca membri ai UE. În timp ce susținătorii Brexit au lăudat acordul ca fiind un pas important pentru independența Regatului Unit față de UE.

Sursa si foto: politico.eu

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ultimul rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021

Ultimul jucător de fotbal rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021 a fost Antonio Sefer, care a purtat tricoul...

Read More...

Parcul Natural Porțile de Fier – o zonă protejată cu peisaje spectaculoase, unde se pot face drumeții sau excursii cu barca pe Dunăre.

Parcul Natural Porțile de Fier este una dintre cele mai frumoase locații din România, cu peisaje spectaculoase și o...

Read More...

Descoperirea În Noul Front Tehnologic: Explorarea Spațiului Profund

V-ati intrebat vreodata cum ar arata viitorul omenirii daca am reusi sa exploram spatiul cosmic in profunzime? Ei bine,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro