Irina Fetecău face senzație! Dinamovista ajunge în sferturile de finală la turneul de tenis W…

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Jucătoarea de tenis Irina Fetecău a obținut un super-rezultat la turneul WTA 125 de la Barranquilla din Columbia. După o absență de un an și jumătate, cauzată de o accidentare, Fetecău a reușit să se califice în sferturile de finală ale competiției. În meciul din optimi, ea a învins-o pe Maria Herazo Gonzalez cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3. Prin această performanță, Fetecău va urca aproximativ 193 de locuri în clasamentul WTA. În sferturi, ea va juca împotriva sportivei Fiona Ferro din Franța. Este un rezultat remarcabil pentru jucătoarea formată la CS Dinamo și un motiv de mândrie pentru România. #Dinamo #tennis.

 

TENIS. Super-rezultat pentru Irina Fetecău! Jucătoarea dinamovistă s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Barranquilla (Columbia)!

Irina Fetecău, jucătoare formată la CS Dinamo, se află în fața celui mai important rezultat al carierei. Sportiva noastră s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Barranquilla, după 3-6, 6-2, 6-3 în fața reprezentantei gazdelor, Maria Herazo Gonzalez (209 WTA). Rezultatul este remarcabil în condițiile în care Irina vine după o absență de un an și jumătate, cauzată de o accidentare.

În primul meci al turneului WTA 125 din Columbia, Irina Fetecău trecuse de Raluca Șerban (Cipru), scor 1-6, 6-4, 4-1 (scor la care Șerban s-a retras).

Prin calificarea în sferturi, Irina va urca aproximativ 193 de locuri în clasamentul WTA, până aproape de 650 în clasamentul live.

În sferturi urmează Fiona Ferro (Franța / 252 WTA).

#Dinamo #tennis

 


Data: 2023-08-17 14:36:18

Citeste si: Au început înscrierile la concursul ”Cel mai bun premier pentru România”

Foto: Facebook sau Pixabay

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

The STS-93 crew patch

Columbia si Observatorul X-Ray Chandra: Misiunea STS-93

Pe 23 iulie 1999, naveta spațială Columbia a decolat într-o nouă misiune, cea de-a 26-a călătorie în spațiu, pentru...

Read More...

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă Introducere Somnul odihnitor a fost întotdeauna considerat un element esențial pentru menținerea...

Read More...

Decesul lui Mircea Grabovschi, fost campion la handbal

Clubul Sportiv Dinamo a suferit o pierdere grea odată cu trecerea la cele veșnice a fostului campion Mircea Grabovschi...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro