Au început înscrierile la concursul ”Cel mai bun premier pentru România”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
concurs premier pentru România

Partidul S.O.S. România și președintele său, senatorul si avocatul Diana Iovanovici-Șoșoacă, anunță lansarea unui eveniment politic de amploare: un concurs intitulat ”Cel mai bun premier pentru România”!

Începând din data de 18 august și până pe 31 august inclusiv, acest concurs își propune să identifice și să prezinte candidații potențiali pentru funcția de premier al României, oferindu-le o platformă pentru a-și expune proiectele de țară și pentru a-și demonstra pregătirea profesională.

Pe parcursul concursului, candidații interesați vor avea oportunitatea de a se prezenta în fața publicului și a comunității politice. Partidul S.O.S. România urmărește să selecteze persoanele care, prin pregătirea lor profesională și viziunea pentru viitorul țării, sunt considerate potrivite pentru a conduce Guvernul României. Această inițiativă își propune să aducă la lumină lideri capabili și orientați spre binele național.

Candidaţii se vor confrunta într-o dezbatere deschisă, televizată, cu fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici, care şi-a confirmat deja prezenţa la dezbaterea candidaţilor de premier. Candidatul care va avea cea mai bună prestație și va convinge juriul cu propunerile sale, va fi desemnat drept ”cel mai bun premier pentru România”.

Comitetul de evaluare va fi format din profesori universitari și specialiști din diverse domenii, având expertiză și cunoștințe în diferite aspecte ale administrației și guvernării. Aceștia vor pune întrebări candidaților și vor evalua performanțele lor. Astfel, procesul de selecție va fi riguros și obiectiv, asigurând că persoana aleasă pentru funcția de premier este cu adevărat cea mai potrivită pentru a conduce România către un viitor mai bun.

Confruntările dintre candidați vor fi transmise în direct în emisiuni televizate pe canalul Nașul TV, începând cu jumătatea lunii septembrie.

Dacă doriți să vă înscrieți în concurs și să vă prezentați proiectele de țară, vă puteți trimite CV-urile și propunerile pe adresa de email: cautampremier@sosro.ro. Concursul oferă o șansă egală tuturor celor cu pregătire profesională și viziune pentru dezvoltarea României.

Diana Iovanovici-Șoșoacă a anunțat această inițiativă, care marchează angajamentul partidului său pentru o selectare responsabilă a viitorilor liderilor politici ai țării.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Realizările sale sunt fără precedent în istoria modernă

Mai sus, puteți urmări înregistrarea primului discurs al vicepreședintelui Kamala Harris după anunțul de retragere a președintelui Joe Biden...

Read More...
C7M3 crew

NASA selectează un nou echipaj pentru misiunea simulată spre Marte

NASA a selectat o nouă echipă de patru voluntari de cercetare pentru a participa la o misiune simulată către...

Read More...

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro