Intervențiile neonatologice în perioada 01.01.2024 – 30.06.2024

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

În perioada 01.01.2024 – 30.06.2024, intervențiile neonatologice au jucat un rol crucial în salvarea vieților nou-născuților. Echipajele medicale și personalul medical s-au implicat activ în peste 600 de misiuni neonatologice, demonstrând un nivel ridicat de angajament și dedicare.

Misiunile neonatologice pe cale terestră au acoperit o gamă largă de regiuni din țară, cu ISU București-Ilfov în frunte cu 232 de misiuni, urmat de ISU Timiș cu 89 de misiuni și ISU Iași cu 32 de misiuni. Fiecare intervenție a fost esențială pentru transportul și asigurarea tratamentelor necesare micuților pacienți.

Pe de altă parte, misiunile neonatologice pe cale aeriană au fost asigurate de către IGAv, cu un total de 115 misiuni. Transportul aerian a fost crucial în situațiile de urgență sau în cazurile în care distanțele erau mari și timpul era esențial pentru a salva viața unui nou-născut.

Eforturile depuse de către echipele de intervenție au fost remarcabile, reflectând dedicarea și profesionalismul acestora în asigurarea celor mai bune condiții de transport și îngrijire pentru micuții pacienți. Aceste intervenții au fost esențiale pentru comunitate și au demonstrat importanța serviciilor de intervenție medicală în situații de urgență neonatologică.

Intervențiile neonatologice în perioada 01.01.2024 – 30.06.2024 În prima jumătate a anului 2024, personalul medical și echipele de intervenție au fost implicate activ în salvarea vieților nou-născuților printr-un număr mare de misiuni neonatologice. Aceste intervenții au fost esențiale pentru transportul și asigurarea tratamentelor necesare micuților pacienți, demonstrând angajamentul și dedicarea echipajelor medicale. Misiuni Neonatologice pe Cale Terestră ISU Iași : 32 misiuni neonatologice; ISU Dolj : 26 misiuni neonatologice; ISU București-Ilfov : 232 misiuni neonatologice; ISU Mureș : 12 misiuni neonatologice; ISU Timiș : 89 misiuni neonatologice; ISU Constanța : 10 misiuni ; ISU Cluj : misiuni neonatologice; ISU Bihor : 9 misiuni neonatologice; ISU Brașov : 13 misiuni neonatologice ISU Sibiu : 2 misiuni neonatologice. Misiuni Neonatologice pe Cale Aeriană IGAv : 115 misiuni neonatologice În total, au fost efectuate peste 600 de misiuni neonatologice în primele șase luni ale anului 2024. Aceste intervenții au inclus transportul nou-născuților la diverse unități medicale pentru consultații sau tratamente de specialitate. Fiecare misiune reflectă dedicarea și profesionalismul echipelor de intervenție, care au depus eforturi considerabile pentru a asigura cele mai bune condiții de transport și îngrijire pentru micuții pacienți.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Explorând terenuri necunoscute: Studiul formelor de relief extraterestre

Fiecare dintre noi a visat macar o data la cunoasterea unor teritorii necunoscute, fie ele pe Pamant sau chiar...

Read More...

China și Rusia fac exerciții navale comune

Forțele navale chineze și ruse au început, pe 14 iulie, un exercițiu comun într-un port militar din sudul Chinei,...

Read More...

Țară în service | România a produs zeci de nave militare pentru țări NATO, nimic pentru armata română

Peste 30 de nave militare au fost lansate, în ultimul deceniu, din Șantierul Damen din Galați, singurul din România...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro