Intervenție tragică în Codăești: Victima accidentului rutier a fost descarcerată de pompieri

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Bărbat rămas încarcerat în urma unui accident- FOTO

Un accident rutier tragic s-a produs în localitatea Codăești, comuna Codăești, implicând un autoturism în care se afla un bărbat în vârstă de 60 de ani. Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit rapid la fața locului, împreună cu o ambulanță tip C2 aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție, s-a constatat că autoturismul a lovit un mal de pământ de pe marginea carosabilului, rezultând în încarcerarea bărbatului. Din păcate, victima se afla în stare de inconștiență și stop cardiorespirator, iar eforturile de resuscitare au fost în zadar. Medicul de la ambulanța SAJ Vaslui a fost nevoit să declare decesul bărbatului.

Intervenția promptă a pompierilor a fost crucială în încercarea de a salva viața victimei, iar echipajele specializate au reușit să descarcereze bărbatul din autoturismul avariat. Cu toate acestea, tragedia a fost inevitabilă, iar comunitatea locală este profund marcată de acest eveniment.

Accidentele rutiere reprezintă o problemă majoră în România, iar autoritățile sunt îndemnate să ia măsuri suplimentare pentru prevenirea acestora. Siguranța rutieră trebuie să fie o prioritate națională, iar educația și conștientizarea publicului cu privire la respectarea regulilor de circulație sunt esențiale pentru reducerea numărului de accidente și decese în trafic.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare și deblocare), o autospecială pentru descarcerare și echipaje specializate, pentru descarcerarea unei persoane, victimă a unui accident rutier produs în localitatea Codăești, comuna Codăești. În accident a fost implicat un autoturism în care se afla o persoană.
La fața locului a intervenit și o ambulanță tip C2 aparținând SAJ Vaslui.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat (autoturismul a lovit un mal de pământ aflat pe marginea carosabilului), în interior aflându-se un bărbat încarcerat. Pompierii militari au evaluat victima, aceasta aflându-se în stare de inconștiență și stop cardiorespirator. Salvatorii au descarcerat victima în vârstă de 60 de ani. Medicul de ambulanța SAJ Vaslui a fost nevoit să declare decesul bărbatului.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică În ultimii ani, tot mai multe persoane au început...

Read More...

Comoara literară a Antichității: Biblioteca din Pergam

Biblioteca din Pergam: Comoara literara a Antichitatii Biblioteca din Pergam, situata in orasul antic Pergamum din Asia Mica, a reprezentat...

Read More...

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate Când ne gândim la diversitatea vieții pe Terra, ne simțim adesea copleșiți...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro