Intervenție dificilă a pompierilor pentru stingerea unui incendiu violent într-o gospodărie din Oradea

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Incendiu violent într-o gospodărie! Au intervenit șapte echipaje de pompieri pentru stingerea flăcărilor

Un incendiu de proporții a izbucnit astăzi într-o gospodărie de pe strada Matei Corvin din Oradea, necesitând o intervenție dificilă din partea pompierilor. Flăcările s-au manifestat deosebit de violent la un grajd, o anexă și la baloți de paie, până la un punct în care exista pericolul propagării lor la locuință.

Pompierii militari au fost solicitați să intervină imediat, iar la fața locului au fost mobilizate șapte echipaje din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Oradea. Acestea au fost dotate cu patru autospeciale de stingere, două autospeciale tip ABROLL și o ambulanță SMURD tip B2. Intervenția a fost dificilă și a durat aproape o oră până când pompierii au reușit să localizeze incendiul.

În prezent, echipajele acționează pentru lichidarea ultimelor focare. Din fericire, nu au fost raportate victime în urma acestui incident. Cu toate acestea, pagubele materiale sunt însemnate, deoarece flăcările au distrus grajdul, anexa și o dubiță care se afla în apropiere.

Cauza exactă a incendiului nu a fost încă stabilită, iar pompierii vor efectua o anchetă pentru a determina originea și cauzele acestuia. Este important ca aceste incidente să fie analizate cu atenție, astfel încât să se poată lua măsuri de prevenire în viitor.

Incendiile sunt evenimente periculoase care pot avea consecințe grave pentru viețile oamenilor și bunurile materiale. De aceea, este esențial ca fiecare gospodărie să fie dotată cu mijloace de stingere a incendiilor și să se respecte regulile de siguranță. În plus, este recomandabil să se efectueze verificări periodice ale instalațiilor electrice și să se evite utilizarea necorespunzătoare a surselor de căldură.

Pompierii și personalul de intervenție merită toată aprecierea pentru curajul și profesionalismul lor în fața astfel de situații de urgență. Ei sunt mereu pregătiți să intervină rapid și eficient pentru a proteja viețile și bunurile oamenilor.

În concluzie, incendiul de astăzi din Oradea a pus în evidență importanța pregătirii și intervenției prompte în astfel de situații. Este crucial să fim conștienți de riscurile și să luăm măsuri de prevenire pentru a evita astfel de tragedii.

Sursa: www.sursadevest.ro

Intervenție dificilă a pompierilor, în această după amiază, pentru stingerea unui incendiu ce a izbucnit într-o gospodărie.

Pompierii militari au fost solicitați să intervină pe strada Matei Corvin din Oradea.

La sosirea primelor echipaje, flăcările se manifestau deosebit de violent la un grajd, o anexă și la baloți de paie, fiind afectată și o dubiță aflată lângă focare, existând pericolul propagării acestora la locuință.

Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit, prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 15.10. La adresa indicată de apelant s-au deplasat în cel mai scurt timp, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea, iar ulterior, forțele și mijloacele de intervenție au fost suplimentate, astfel că, la fața locului au fost mobilizate în total, șapte echipaje din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Oradea, cu patru autospeciale de stingere, două autospeciale tip ABROLL și o ambulanță SMURD tip B2”, transmite ISU Bihor.

După aproape o oră de la sosirea pompierilor, incendiul a fost localizat, iar în momentul de față, echipajele acționează pentru lichidarea focarelor.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Portrait of Anabel Falcon.

Contracararea pierderii de oase și mușchi în microgravitație

NASA a efectuat o revizuire anuală a conceptului de arhitectură Moon to Mars. Acesta este un pas important în...

Read More...
Maşină de poliţie, lovită de un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani! Autospeciala a fost proiectată în altă maşină parcată

Un tânăr de 21 de ani rămâne pieton pentru 90 de zile după ce a intrat cu maşina într-o autospecială de poliţie

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a intrat cu mașina pe care o conducea într-o autospecială de...

Read More...

Iarna aceasta „Fii Mos Craciun pentru o zi” si afla cum poti darui pentru 2000 de copii

A devenit deja o traditie ca in perioada sarbatorilor de iarna Mos Craciun sa intre in casele familiilor din...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro