Incendiu la un autoturism în Vaslui – FOTO

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
O mașină a luat foc în apropierea unei benzinării- FOTO

Un autoturism a luat foc în apropierea unei benzinării din municipiul Vaslui, iar echipajele de pompieri au intervenit prompt pentru a limita și lichida incendiul.

Detașamentul de pompieri Vaslui a fost chemat de urgență să intervină la incendiul care a izbucnit la un autoturism în apropierea unei benzinării din municipiul Vaslui. La fața locului, pompierii au găsit mașina cuprinsă de flăcări, iar fumul dens se ridica în aer, creând panică în rândul martorilor.

Pentru a face față situației, pompierii au folosit o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și un echipaj specializat în intervenții de acest gen. Cu ajutorul acestor echipamente, focul a fost limitat și lichidat rapid, evitându-se astfel extinderea incendiului la alte autovehicule sau clădiri din zonă.

Cauza incendiului nu a fost încă stabilită, iar autoritățile vor demara o anchetă pentru a afla ce a generat acest incident nefericit. Din fericire, nu au fost raportate persoane rănite în urma incendiului, însă mașina a suferit daune însemnate.

Incendiile la autoturisme pot fi extrem de periculoase și pot avea consecințe grave. De cele mai multe ori, acestea sunt cauzate de defecțiuni la sistemul electric sau de scurgeri de combustibil. În acest sens, este important ca șoferii să fie atenți la orice semn de avarie sau de funcționare defectuoasă a mașinii și să le rezolve cât mai rapid posibil pentru a evita astfel de incidente.

În plus, este recomandat ca autoturismele să fie supuse periodic unui control tehnic pentru a depista eventualele probleme înainte ca acestea să se transforme în situații periculoase. În cazul în care se observă fum sau miros de arsuri în timpul deplasării cu mașina, este indicat să se oprească imediat într-un loc sigur și să se solicite ajutorul autorităților competente.

În concluzie, promptitudinea și abilitățile pompierilor din Vaslui au permis limitarea și lichidarea rapidă a incendiului care a izbucnit la autoturismul din apropierea benzinăriei. Cu toate acestea, este important ca șoferii să fie vigilenți și să acorde atenție sporită în prevenirea unor astfel de incidente, prin efectuarea unui control tehnic periodic și remedierea oricăror defecțiuni înainte ca acestea să devină periculoase.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și un echipaj specializat, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat în municipiul Vaslui, pe […]

The post O mașină a luat foc în apropierea unei benzinării- FOTO appeared first on stiriest.ro.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Dominarea lui Dinamo în Campionatele Naționale de SAMBO

Echipa de sambo a clubului Dinamo a dominat Campionatele Naționale, obținând rezultate remarcabile. Această disciplină de arte marțiale a...

Read More...
Muzică, mâncare, distracție și multe surprize! Începe Festivalul Internaţional de Recitare în Grai Străbun şi Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ”

Festivalul Internațional de Recitare în Grai Străbun și Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ” revine în Plaza Ohaba Forgaci ||

Ohaba Forgaci se pregătește să gazduiască cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Recitare în Grai Străbun și...

Read More...
Autorul Thomas Perle, pe lista Premiilor Teatrale Nestroy din Austria!

Thomas Perle, distins cu Premiul Nestroy pentru piesa “karpatenflecken” și lucrarea “Protestanții”

Thomas Perle, autorul care colaborează în prezent cu Clemens Bechtel la piesa Sidy Thal de la Teatrul German de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro