Îmbunătățiți-vă relația prin înțelepciunea atemporală a astrologiei vedice compatibile

BY: stiridinromania.ro In Lifestyle
relationship

Relațiile sunt unul dintre cele mai importante domenii ale vieții. Interacțiunea dintre energia masculină și cea feminină este atât internă, cât și externă. Relația externă cu partenerul nostru reflectă relația internă pe care o avem cu aceste forțe din interiorul nostru. Astrologia relațiilor vedice este un sistem remarcabil de măsurători științifice, bun-simț și înțelepciune holistică. Îmbunătățindu-ne relația externă, ne îmbunătățim conștientizarea internă și invers. Astrologia vedica este profund legata de celelalte stiinte vedice ale yoga, ayurveda.

Atat astrologia occidentala cat si astrologia vedica folosesc aceleasi planete, semne si case. Cu toate acestea, există câteva diferențe majore între astrologia occidentală și cea vedica care dezvăluie de ce astrologia relațiilor vedice este atât de uimitor de precisă.

În timp ce astrologia occidentală acordă importanță Soarelui, astrologia vedă acordă mai multă importanță Lunii. Astrologia vedă folosește 27 de stele îndepărtate (numite „Nakshatras”) în horoscop.

Soarele se referă la natura noastră individuală, nu la dorința noastră de a face partener. Astfel, compatibilitatea relațiilor trebuie să se învârte în jurul lunii, planeta hrănirii, vulnerabilității și receptivității. Astrologia relațiilor vedice se concentrează în principal pe lunile cuplului. Evaluarea lunilor va dezvălui fluxul de energie emoțională și calitatea iubirii care curge în parteneriat. Luna este planeta încrederii și confortului. Este legat de copilăria noastră, de acel moment din viață în care suntem noi am fost vulnerabili. Pe baza acestei vulnerabilități am dezvoltat puncte forte, nesiguranțe și complexe bazate pe primirea lucrurilor care s-au simțit bine sau rău. De-a lungul vieții noastre, aceste puncte tari și slăbiciuni se modifică, filtrăndu-ne ușor percepțiile și atragând experiențele pentru care ne simțim pregătiți și demni de a le primi. Purtăm această psihologie emoțională fragilă în relațiile noastre. De aceea, atunci când o persoană are o copilărie dificilă, va repeta acele dificultăți în relațiile sale. Pentru că Luna este ceea ce ne simțim confortabil, ceea ce ne este familiar. Dacă tulburările ne sunt confortabile, asta căutăm în relații. Din punct de vedere astrologic, aceste obiceiuri emoționale sunt arătate de Lună.

Astrologia vedica foloseste 27 de semne lunare asa cum am mentionat mai sus. Aceste 27 de semne concentrează natura emoțională subtilă și rafinată a fiecărei persoane cu mult mai multă precizie decât cele 12 semne ale soarelui occidental. Cu toate acestea, în această precizie sporită există și mai mult rafinament.

Sistemul „Ashta Kuta” (opt puncte) clasifică și compară fiecare dintre aceste 27 de arhetipuri pe baza a peste zece criterii: (Există cele 8 puncte care oferă Kutas și alte câteva comparații importante)

* Prietenia cu conducătorul de Lună al celeilalte persoane

* Temperamentul

* Compatibilitate sexuală

* Vocație și castă

* Element și stil (aprins, apos sau aerisit)

* Capacitate de receptivitate și iertare

* Capacitatea de a se manifesta extern ca cuplu etc.

Toate aceste criterii sunt de fapt aplicate fiecărei planete din diagramă, adăugând o putere de 10 ori doar la suprafața compatibilității astrologice vedice. Prin această subtilitate este posibil să examinăm fiecare planetă.

În relații, Planetele arată:

Soare – Independența noastră în relație

Luna – Capacitatea noastră de a ne simți deschiși și confortabil cu cealaltă persoană

Marte – Ideile noastre puternice despre cum ar trebui sau nu ar trebui să fie lucrurile în relație

Mercur – Capacitatea noastră de a comunica și de a fi flexibili

Jupiter – Filozofiile și principiile noastre comune, cum ar fi valorile și religia

Venus – Dorința noastră de a experimenta plăcere cu partenerul și cum ne comportăm odată ce partenerul încetează să ne împlinească.

Saturn – Nevoia noastră de a ne simți în siguranță, de a avea limite adecvate și de a depune efortul necesar alături de partener.

Acest sistem uimitor rafinat arată toate subtilitățile interacțiunii umane, nu doar relațiile romantice. Dezvăluie de ce, poate, tu și iubitul tău aveți o viață sexuală bună, dar nu puteți manifesta nimic în afara dormitorului. (Gana Kuta înalt, Bhava Kuta scăzut). Sau poate că împărtășiți multe interese în comun, dar nu există nicio scânteie, (High Graha Maitram, Low Yoni Kuta). Sau poate te înțelegi bine, dar de îndată ce există o problemă este ca și cum un vârtej te trage într-un vârtej de confuzie. (Puncte ridicate de Ashta Kuta cu pete Vedha sau Rajju)

Pentru a revizui:

* Astrologia relațiilor vedice pune accent pe Lună, nu pe Soare

* Astrologia relațiilor vedice folosește 27 de stele (Nakshatras) pentru a delimita planetele cu mult mai multă precizie decât douăsprezece semne solare

* Astrologia relațiilor vedice evaluează cele 27 de semne stelare pe baza unui criteriu de zece ori pentru a culege implicațiile subtile din fiecare stație a vieții.

Acest nivel incredibil de acuratețe este motivul pentru care au început să aranjeze căsătorii cu mii de ani în urmă. Nu a fost pentru a asupri, a fost pentru a elibera și pentru a ajuta. Nu este diferit de un nutriționist care vă spune ce mâncare este cea mai bună pentru dvs. sau de un consilier care vă spune ce tip de activități să evitați pentru o liniște sporită și sănătate mintală. Odată ce vom învăța să avem din nou încredere în univers și să redăm demnitatea astrologiei, aceste adevăruri vor părea mai apăsătoare decât un medic de încredere care dă sfaturi. Odată înțeleasă corect, astrologia se dezvăluie a fi un instrument uimitor pentru a ne armoniza energia personală cu înțelepciunea universală care este binevoitoare și ne conduce la adevărul despre cine suntem cu adevărat.

Source by Sam Geppi
Foto: Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Performanțe de excepție pentru atleții Rapidului la CN U-23

Echipa de atletism a clubului Rapid a obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național U-23, desfășurat recent la Craiova. Maria...

Read More...
The STS-93 crew patch

Columbia si Observatorul X-Ray Chandra: Misiunea STS-93

Pe 23 iulie 1999, naveta spațială Columbia a decolat într-o nouă misiune, cea de-a 26-a călătorie în spațiu, pentru...

Read More...

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă Introducere Somnul odihnitor a fost întotdeauna considerat un element esențial pentru menținerea...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro