Gheorghe Piperea: Cîțu ar trebui demis de urgență

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Gheorghe Piperea Citu demisia

Gheorghe Piperea, profesor de drept la facultatea de drept din cadrul Universitatii Bucuresti, avocat la Piperea si Asociatii si practician in insolventa, sustine intr-o postare pe pagina sa de Facebook ca presedintele Senatului Florin Cîțu ar trebui demis de urgență in urma declaratiilor facute la Kiev.

“Cîțu a ținut morțiș să bage capul în poza peregrinărilor obsedante la Kiev, ca să își semnalizeze virtutea de rusofob și “calitățile” de războinic de consolă de joc.

Fiind între două fumuri de iarbă, decrepitul emoțional a declarat, în engleză și română, ca să fie sigur că știrea se rostogolește peste tot și ajunge și la Moscova, că România va livra armament Ucrainei. 

Nu știu cine l-a mandat pe acest individ iresponsabil să declare așa ceva. Până acum România a stat departe in această nebunie, în ciuda presiunilor SUA.

Cel puțin eu nu l-am auzit pe Ciucă să fi făcut asemenea declarații. Nici măcar Iohannis nu a zis așa ceva.

România s-a limitat la ajutor umanitar și economic și la întărirea prezenței de trupe NATO pe teritoriul nostru. În orice caz, a livra armament românesc Ucrainei înseamnă a provoca Rusia. 

Presa rusă deja spune despre România, în dispreț, că “și-o caută cu lumânarea” (alături de Polonia). Adică, rușii spun : aveți grijă ce vă doriți, că s-ar putea să se întâmple. 

Hackerii ruși* care au atacat serverele Guvernului fără ca zecile de mii de lucrători ultra-bugetați ai serviciilor “noastre” secrete să îi dibuiască și să îi oprească au spus: „Acesta va fi ultimul lucru pe care l-a făcut Guvernul României”. 

În mod normal, democratic, cetățenii români sau măcar Parlamentul, ar trebui să fie întrebați dacă vor livrarea de armament Ucrainei, punând întreaga populație în fața riscului de război cu Rusia. 

Nu este exclus ca Rusia să vrea să facă de râs NATO, arătând că art. 5 din Tratatul NATO nu e chiar atât de ușor de activat.

Treaba asta nu e posibilă decât dacă toate țarile membre ar fi de acord să atace concomitent Rusia, pentru a apăra România, și nu cred că Germania, Turcia sau Ungaria ar vota așa ceva.

Și mai grav ar fi ca Rusia să riște totul și să vrea să declanșeze al treilea război mondial, atât de dorit de industria militară americană, chineză și rusă. 

Nu e nevoie de armă nucleară pentru asta – bombele termobarice sau rachetele hiper-sonice fac o treabă tot atât de “bună”, minus nimicirea în masă a populației atacatorului și radioactivitatea. 

Nu știu cine și-ar putea dori așa ceva în România (exceptând păpușarii americani, britanici sau francezi și idioții lor utili).

Eu, cu siguranță, nu vreau să fim atrași în asemenea războaie. În orice caz, nu în războaie dorite de idioți iresponsabili ca acest Cîțu. 

În mod normal, Cîțu ar trebui demis de urgență din funcția de președinte al Senatului**. De asemenea, ar trebui să fie obligat să demisioneze din funcția de senator și lăsat să pască/fumeze iarbă.  

*acești pirați ai internetului (atât de temuți în UE și SUA), indicați ca fiind sursa tuturor relelor din Occident, nu și-au prea revendicat faptele nicăieri, putând fi utilizați ca armă politică în luptele electorale americane, britanice sau franceze; iată că acum au revendicat atacul cibernetic la adresa guvernului român, probabil în intenția de a provoca România să invoce activarea art.5 din Tratatului NATO

**vă dați seama că ăsta ar fi președintele interimar al României în caz de vacanță a funcției și ar fi … comandantul suprem al armatei???!”

Sursa: Facebook Gheorghe Piperea https://www.facebook.com/420223274709970/posts/5245006242231625/?d=n
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro