Gala Sportului Tulcean din 24 mai 2024

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Cei mai buni sportivi tulceni, premiați în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Sportului Tulcean

Gala Sportului Tulcean a avut loc astăzi, la Teatrul Jean Bart din Tulcea, pentru a doua oară, unde au fost premiați 85 de sportivi și 17 antrenori pentru rezultatele lor notabile în competițiile mondiale, europene, internaționale sau naționale din 2023. Printre aceștia s-au numărat sportivi precum Cătălin Chirilă, Alin Șavlovschi, Amalia Țugui, Vlad Uncu și Irina Gheorghiță, care au adus onoare județului Tulcea prin performanțele lor remarcabile. În discursul său, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a subliniat importanța modelului reprezentat de campionul Ivan Patzaichin pentru sportivii locali și a vorbit despre investițiile făcute de administrația județeană în infrastructura sportivă, precum construcția unei săli polivalente moderne, cu 4700 de locuri, esențială pentru dezvoltarea sportului din Tulcea.

Sursa si Foto: infotulcea.ro

Astăzi, 24 mai 2024, începând cu ora 12.00, în sala mare a Teatrului Jean Bart din municipiul Tulcea, a avut loc Gala Sportului Tulcean, eveniment ajuns la cea de-a doua ediție.

În total, Consiliul Județean Tulcea a premiat 85 de sportivi și 17 antrenori care au obținut rezultate deosebite la competițiile mondiale, europene, internaționale sau naționale în cursul anului 2023.

Printre sportivii premiați se numără și Cătălin Chirilă, canotorul tulcean care va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Paris din vara acestui an, Alin Șavlovschi, atlet medaliat la numeroase competiții internaționale, Amalia Țugui, campioană mondială la box, Vlad Uncu și Irina Gheorghiță, campioni mondiali la karate kyokushin, dar și mulți alți sportivi care au dus numele județului Tulcea pe cele mai înalte culmi ale victoriei.

La evenimentul de astăzi au participat, pe lângă președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, vicepreședintele Consiliului Județean, Mihai Huleni și administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, și Carmen Tocală, președintele Federației Române de Baschet, Claudiu Fometescu, antrenor federal (Federația Română de Baschet), Anamaria Necoară, director executiv CSM Brăila, membru a biroului federal al Federației Române de Box, PS Visarion, Episcopul Tulcii, Alexandru Dan Munteanu, prefectul județului Tulcea, Eugen Ion, președintele Asociației Comunelor din România – filiala Tulcea, Liviu Urlih, director al Direcției Județene de sport și Tineret.

Noi, tulcenii, avem marele noroc că avem un model de calibrul campionului Ivan Patzaichin. Nu multă lume se poate raporta la un adevărat colos sportiv, la un idol nu numai pentru noi, ci pentru întreaga lume: Ivan Patzaichin a fost cel mai bun dintre cei mai buni. Acum mi-aș dori ca voi să luați modelul acesta și să mergeți mai departe. Avem în sală copii care au performat și care sunt premiați astăzi, iar un merit deosebit îl au și părinții, antrenorii, toți cei care au alocat timpul necesar pentru tot ce înseamnă viața unui sportiv“, a declarat, în deschiderea evenimentului, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

De asemenea, șeful administrației județene tulcene a vorbit și despre investițiile implementate de Consiliul Județean Tulcea pentru sportul local: o sală polivalentă, cu 4700 de locuri, pe care Horia Teodorescu a definit-o drept „ceea ce lipsea sportului tulcean“.

Este o sală la cele mai înalte standarde, care va ajuta enorm sportul din județul nostru. În plus, În următorii doi ani ne dorim să avem cât mai multe săli de sport, dar și terenuri închise de antrenament, pentru că, așa cum bine știm, fără sport, fără respect față de sportivi, nu putem să ne creștem copii așa cum ni-i dorim: sănătoși la trup și spirit“, a mai adăugat președintele Teodorescu.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro