Evenimentul sportiv Ovidio Running la Constanța – un succes al parteneriatului dintre Clubul Sportiv Farul, Universitatea Ovidius și ECOS.

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Evenimentul Ovidio Running la Constanța din 2024 a fost un succes datorită parteneriatului dintre Clubul Sportiv Farul, Universitatea Ovidius și ECOS în cadrul proiectului SCORE, finanțat european prin programul Erasmus+.

Peste 200 de sportivi și antrenori ai Clubului Sportiv Farul au participat la această competiție, demonstrând pasiunea și dedicarea pentru mișcarea sportivă și performanță.

În ciuda vremii nefavorabile, sportivii au reușit să încânte publicul prin lecțiile lor de promovare a sportului și a competiției.

Diverse discipline sportive au fost reprezentate la eveniment, de la gimnastică aerobica la box, kaiac, lupte, atletism și haltere, demonstrând diversitatea și talentul sportivilor din cadrul clubului.

Transmisiile live și instantaneele capturate la eveniment atestă buna organizare și entuziasmul participanților.

Spiritul de competiție, bucuria și zâmbetele au fost ingredientele principale ale acestei zile pline de activități sportive.

Ovidio Running la Constanța a reprezentat o oportunitate de promovare a sportului și de încurajare a tinerilor să practice activități fizice în aer liber.

Sursa: Clubul Sportiv Farul Constanta.

Ovidio Running la Constanța Ovidio Running Constanța 2024, un succes al parteneriatului dintre Clubul Sportiv Farul, Universitatea Ovidius, ECOS în proiectul SCORE cu finanțare europeană prin programul Erasmus+. Am încălzit împreună piațeta de la Perla și faleza din vecinătatea Radio Constanța și Cazinoul din Mamaia prin demonstrații sportive, alergări pentru copii și adolescenți și, mai ales, cursa Competitivă destinată profesioniștilor. În ciuda vântului tăios și a temperaturilor scăzute, aproximativ 200 de sportivi și antrenori ai Clubului Sportiv Farul au încântat asistența cu lecția de promovare a mișcării sportive și, de ce nu, a sportului de performanță. Vibrație înaltă, bucurie, zâmbete și distracție în aer liber, dar și spiritul de competiție, au fost ingredientele acestui eveniment sportiv european. Transmisiile live, filmările și instantaneele capturate stau mărturie a bunei organizări și a rezultatului pozitiv al întâlnirii sportivilor în această capricioasă zi de Aprilie. Sportivele noastre de la Gimnastică Aerobica, conduse de către antrenoarele Cristina Dulgheroiu și Cristiana Spanu, tinerii boxeri pregătiți de Ionuț Gheorghe, Marcelica Tudoriu și Gabriel Oaida, kaiacistii pregătiți de Gabriel Aftenie și Alina Chirilă, luptătorii îndrumați de Gheorghe Grigore, atleții Evelina Lisenco, gimnastele conduse de Olimpia Popa, halterofilii antrenorului Aurel Tătaru, abia reveniți de la competițiile oficiale, au contribuit, prin demonstrațiile la scenă deschisă, la succesul acestui eveniment. https://csfarul.ro/2024/04/21/ovidio-running-la-constanta/ #csfarulconstanta #ovidiorunning


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Clubul Sportiv Farul Constanta
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro