Banat Girls Comloșu Mare, victorie la limită în etapa a VI-a din play-out-ul Superligii de fotbal feminin

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Banat Girls Comloşu Mare ia toate punctele la Mureş! Fetele se întorc victorioase, acasă

Etapa a VI-a din play-out-ul Superligii de fotbal feminin a adus o nouă victorie pentru Banat Girls Comloşu Mare, însă de această dată, una la limită. Echipa din Timiş s-a impus cu 2-1 pe terenul grupării ardelene, într-un meci tensionat.

Cu un lot restrâns, Banat Girls a reușit să obțină cele trei puncte după un meci în care au avut un avantaj minim. Primul gol a venit în finalul primei reprize, marcat de căpitanul echipei, Melissa Sodinca. Acesta a reușit să își aducă echipa în avantaj încă de la începutul partidei a doua, marcând și al doilea gol.

Cu toate acestea, gazdele nu s-au lăsat învinse ușor și au reușit să reducă din diferență, marcând golul de 2-1. Cu toate acestea, echipa Banat Girls s-a apărat cu înverșunare și nu a permis gazdelor să se apropie periculos de poartă.

Melisa Sodinca a reușit să își scrie din nou numele pe lista marcatorilor, obținând a doua „dublă” în această stagiune, după cea din etapa a patra, din meciul de la Alexandria. Performanța sa a fost crucială pentru victoria echipei din Timiș.

Echipa de start a Banat Girls a fost formată din jucătoarele Laura Vogt, Branka Granados, Nicol Dinca-Vuia, Amanda Lihv, Denisa Hațegan, Elena Ruvila, Francesca Frericks, Suzuho Yamasaki, Melisa Sodinca, Anca Dobai și Andrada Ungur. Pe parcursul meciului a mai intrat și Rebecca Melack, care a contribuit la menținerea avantajului echipei.

În runda următoare, Banat Girls va juca miercuri, pe teren propriu, cu CSM Alexandria. Această partidă este una crucială pentru ambele echipe, iar Banat Girls va încerca să-și mențină forma bună și să obțină încă o victorie în lupta din play-out-ul Superligii de fotbal feminin.

Sursa: www.sursadevest.ro

Etapa a VI-a din play-out-ul Superligii de fotbal feminin a adus o nouă victorie pentru Banat Girls Comloşu Mare, însă de această dată, una la limită.

Cu un lot restrâns, echipa din Timiş s-a impus cu 2-1 pe terenul grupării ardelene. Primul gol a venit în finalul primei reprize şi i-a aparținut Melisei Sodinca, pentru ca în startul părţii a doua, acelaşi căpitan al formaţiei să facă 2-0.

Gazdele au profitat de una dintre puţinele erori ale echipei Banat Girls şi au facut 2-1, după care timişencele s-au aparat exact si nu le-au permis gazdelor să se mai apropie periculos de poartă.

Aceasta este a doua „dublă” pe care o reuşeşte Melisa Sodinca în această stagiune, după cea din etapa a patra, din meciul de la Alexandria.

Banat Girls: Laura Vogt – Branka Granados, Nicol Dinca-Vuia, Amanda Lihv, Denisa Hațegan, Elena Ruvila, Francesca Frericks, Suzuho Yamasaki, Melisa Sodinca, Anca Dobai, Andrada Ungur. A mai intrat: Rebecca Melack

În runda următoare, care este una intermediară, Banat Girls va juca miercuri, pe teren propriu cu CSM Alexandria.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Semnarea Memorandumului de Înțelegere între UNICEF și MAI pentru reducerea riscului la dezastre

Astăzi, 18 iulie, la sediul MAI, șeful DSU, dr. Raed Arafat a primit vizita unei delegații conduse de Reprezentanta...

Read More...

Eurodeputata Diana Șoșoacă a fost scoasă din plenul Parlamentului European pentru că a încălcat regulile de conduită

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a cerut scoaterea din sală a Dianei Șoșoacă deoarece aceasta încerca să întrerupă discursul...

Read More...
Investiții majore pentru dezvoltarea subunităților de intervenție! Făgetul va avea stație de pompieri nouă

Stația de Pompieri Făget, O Nouă Casă Pentru Salvatori

Pompierii din Făget vor avea parte de o "casă nouă" în centrul orașului, conform unui proiect de construcție ce...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro