Eliminarea a doi elevi de la proba de Bacalaureat din Timiș

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Doi elevi din Timiș, eliminați de la Bac! Unul se uita pe telefon, iar celălalt avea căști

Doi elevi din Timiș au fost eliminați de la proba de astăzi a examenului de Bacalaureat, pentru utilizarea telefonului, respectiv a unei căști.

Astăzi, absolvenții de clasa a XII-a au susținut cea de-a doua probă scrisă din cadrul examenului de bacalaureat, respectiv cea a profilului. Pentru susținerea acestei probe s-au înscris 4.160 de elevi, însă doar 4.030 au dat testarea, restul de 130 fiind absenți.

Este important de menționat că examenul nu s-a desfășurat fără incidente, doi elevi fiind eliminați din sală pentru încercarea de a frauda examenul. Unul dintre aceștia a susținut proba la matematică, iar celălalt la istorie. Acest incident subliniază importanța respectării regulilor și a eticii în timpul examenelor.

Mâine, absolvenții de liceu vor avea o zi liberă, iar joi majoritatea vor susține ultima probă, cea la alegere a profilului și specializării. Vineri vor susține testarea doar elevii care aparțin minorităților naționale.

Primele rezultate vor fi afișate luni, 8 iulie, zi în care vor fi depuse și contestațiile, la fel și marți, 9 iulie. Acest proces este crucial pentru elevi, deoarece le oferă posibilitatea de a contesta rezultatele în caz de nemulțumire.

Rezultatele finale vor fi afișate în data de 12 iulie, marcând astfel încheierea procesului de examinare a absolvenților de clasa a XII-a. Este un moment important în viața lor, care va stabili viitoarea lor direcție în ceea ce privește educația superioară sau intrarea pe piața muncii.

Sursa: www.sursadevest.ro

Doi elevi din Timiș au fost eliminați de la proba de astăzi a examenului de la Bacalaureat, pentru utilizarea telefonului, respectiv a unei căști.

Astăzi, absolvenții de clasa a XII-a au susținut cea de-a doua probă scrisă din cadrul examenului de bacalaureat, respectiv cea a profilului.

Pentru susținerea acestei probe s-au înscris 4.160 de elevi, însă doar 4.030 au dat testarea, restul de 130 fiind absenți.

Examenul nu s-a desfășurat însă fără incidente, doi elevi au fost eliminați din sală, pentru că au încercat să fraudeze examenul, unul dintre ei a susținut proba la matematică, iar celălalt la istorie.

Mâine, absolvenții de liceu au zi liberă, iar joi cei mai mulți dintre ei vor susține ultima probă, cea la alegere a profilului și specializării. Vineri vor susține testarea doar elevii care aparțin minorităților naționale.

Primele rezultate vor fi afișate luni, 8 iulie, zi în care vor fi depuse și contestațiile, la fel și marți, 9 iulie.

Rezultatele finale vor fi afișate în data de 12 iulie.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Împușcături la un eveniment de campanie al lui Donald Trump. Presupusul atacator și un participant la miting au fost uciși

Donald Trump a fost escortat de urgență de la un miting din orașul Butler, Pennsylvania, după ce câteva focuri...

Read More...

Armonia între carieră și viața personală: Cheia unei sănătăți generale echilibrate

Armonia între carieră și viața personală este un aspect esențial pentru menținerea unei sănătăți generale echilibrate. De-a lungul timpului,...

Read More...

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta este una dintre cele mai fascinante și importante povești din istoria medievală. Fondată...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro