Dominarea lui Dinamo în Campionatele Naționale de SAMBO

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa de sambo a clubului Dinamo a dominat Campionatele Naționale, obținând rezultate remarcabile. Această disciplină de arte marțiale a fost practicată de sportivi talentați, care au reușit să ocupe primele locuri în competiție.

Printre campionii naționali se numără Daniel Natea și Sorin Gogu, care au demonstrat abilități și pregătire de excepție. Aceștia au reușit să obțină titlul de campion în competiția de sambo, demonstrând că muncă și perseverență pot duce la rezultate remarcabile.

De asemenea, Volha Maleika și Daniela Poroianu au impresionat prin performanțele lor, obținând titlul de campioane naționale în sambo. Aceste sportive au demonstrat că sunt printre cele mai bune din țară în această disciplină și au adus o nouă bucurie echipei Dinamo.

Pe podiumul competiției au mai urcat și alți sportivi ai clubului Dinamo. Cosmin Tamba, Katasiaryna Kalujnaia și Daniel Matei au obținut titlul de vicecampioni naționali în sambo, demonstrând că sunt printre cei mai buni din țară în această disciplină.

Răzvan Tina a ocupat locul 3 în competiția de sambo, confirmând valoarea sa și contribuind la succesul echipei Dinamo.

Antrenorii Gigi Bivolaru și Mihai Simion au avut un rol esențial în pregătirea și îndrumarea sportivilor. Aceștia au reușit să formeze o echipă puternică și motivată, care a obținut rezultate remarcabile în Campionatele Naționale.

Performanțele echipei de sambo a clubului Dinamo reprezintă o mândrie pentru această instituție sportivă și demonstrează că munca și dedicarea pot duce la succes.

Fotografiile atașate ilustrează momente de bucurie și satisfacție ale sportivilor și antrenorilor după obținerea titlurilor de campioni și vicecampioni naționali în sambo.

Clubul Dinamo continuă să investească în dezvoltarea și promovarea acestui sport și se așteaptă ca rezultatele pozitive să continue și în viitor. Echipa de sambo a devenit un exemplu de succes și motivație pentru tinerii sportivi care își doresc să se implice în această disciplină.

Sursa: CS Dinamo Bucuresti.

SAMBO. Dinamo a dominat Campionatele Naționale! Echipe – locul 1
Daniel Natea – campion național
Sorin Gogu – campion național
Volha Maleika – campioană națională
Daniela Poroianu – campioană națională
Cosmin Tamba – vicecampion
Katasiaryna Kalujnaia – vicecampioană națională
Daniel Matei – vicecampion național
Răzvan Tina – locul 3 Antrenori: Gigi Bivolaru și Mihai Simion #Dinamo #samboAcest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa


Sursa si foto: CS Dinamo Bucuresti
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Explozie la etajul I al unui imobil din Giarmata, cu patru victime

Explozie la un imobil din Giarmata: Patru victime, clădiri afectate și cercetări în desfășurare Pompierii militari de la ISU Timiș...

Read More...
INFORMARE privind cazurile suspecte de difterie – Institutul Național de Sănătate Publică

Două cazuri de difterie în București: Detalii și precizări

Difteria este o boală infecțioasă cauzată de bacteria Corynebacterium diphtheriae și se manifestă prin inflamația gâtului și formarea unui...

Read More...
Irimică, Liliana Laichici, Adrian Stanca, și mulți alții, împreună cu Ansamblul Banatul, aduc timișorenilor ”Cântec de sărbătoare”! Invitați speciali: Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș

Spectacolul “Cântec de sărbătoare” cu Ansamblul Profesionist Banatul și interpreți de muzică populară

Timișorenii sunt invitați să participe la un spectacol de excepție alături de Ansamblul Profesionist Banatul și renumiți interpreți de...

Read More...

3 commentsOn Dominarea lui Dinamo în Campionatele Naționale de SAMBO

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro