dm drogerie markt premiat cu locul al treilea în cadrul Galei Premiilor Piața

BY: stiridinromania.ro In Business, Comunicate

Joi, 16 noiembrie, în cadrul Galei Premiilor Piața, dm drogerie markt a luat locul al treilea la categoria „Cel mai bun magazin din România” pentru magazinul online. Gala a sărbătorit cea de-a 18-a ediție cu fast și recunoaștere pentru activitatea în industria de retail logistic și furnizare.

La finalul săptămânii trecute, cu ocazia Galei Premiilor Piața din acest an, s-au premiat 55 de echipe membre din 34 de companii remarcabile, printre acestea fiind și dm drogerie markt. 13 secțiuni distincte de premii au fost ocupate de numele câștigătorilor pentru diferite categorii.

Magazinul online dm.ro, inaugurat de dm drogerie markt în toamna anului precedent se bucură de un succes notabil, devenind o alegere preferată de cumpărături a clienților dm. Răspunzând nevoilor acestora, magazinul online a înregistrat peste 350 de mii de conturi, iar la Gala Premiilor Piața a fost onorat cu locul al treilea la categoria „Cel mai bun magazin din România”.

Evenimentul care a devenit o tradiție a adunat cele mai de seamă companii furnizoare de bunuri de larg consum și reprezentanți de marcă din domeniul retailului, oferind un context de apreciere și networking pentru toți participanții. Într-o competiție strânsă și în fața unor jucători de elită din industrie, dm drogerie markt a obținut pentru prima dată locul al treilea la categoria de „Cel mai bun magazin din România”.

“Suntem încântați să fim recunoscuți în cadrul Galei Premiilor Piața pentru eforturile noastre constante de a oferi cel mai bun serviciu și experiență clienților noștri. Locul al treilea la categoria „Cel mai bun magazin din România” este o confirmare a angajamentului nostru față de excelență și inovație în industrie și ne motivează să continuăm cu entuziasm activitatea începută în anii precedenți”, a declarat Daniela Jordanovski, Head of Marketing&Purchasing.

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar în România, lanțul de magazine este prezent de 16 ani, timp în care a evoluat constant, a creat peste 1600 de locuri de muncă și a deschis 140 de magazine. În 2022, dm a lansat, în România, și magazinul online, expansiunea companiei fiind în continuare una din priorități.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ședință de comunicări semestrială – Academia Română, Filiala Iași

Manifestare științifică despre istoria medievală și socială a României

Institutul de Istorie „A. D. Xenopol” organizează o manifestare științifică care va aduna cercetători și specialiști din diferite centre...

Read More...
Preasfințitul Ignatie și părintele Vladimir Beregoi aduc Lumina Sfântă în inimi și case

Dar de Crăciun: O rază de speranță și iubire în județul Vaslui

În perioada sărbătorilor de iarnă, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și Părintele vladimir Beregoi au transformat un colț uitat...

Read More...
Luptătorii de la ASC „Rizea Wushu” Târgoviște, din nou pe podium!

Succesul obținut de luptătorii de la ASC “Rizea Wushu” la Campionatul Național de Kung Fu

Sportivii de la ASC "Rizea Wushu" din Târgoviște au avut parte de un succes răsunător la recentul Campionat Național...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro