Dinamo – Fuchse Berlin: Meciul programat pe 21 noiembrie se va desfășura la ora 19:45

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Disputa dintre Dinamo și Fuchse Berlin, programată inițial la ora 21:45, a suferit o modificare de program. Meciul din etapa a 4-a a EHF European League va avea loc cu două ore mai devreme, la 19:45. Această modificare a fost necesară pentru a evita suprapunerea cu meciul de fotbal dintre România și Elveția, programat la aceeași oră.

Partida de fotbal dintre România și Elveția este una dintre partidele din preliminariile Euro 2024 și poate fi decisivă pentru calificarea la turneul final. În aceste condiții, ar fi fost inoportun ca cele două meciuri importante să se dispute simultan, deoarece nimeni nu ar fi avut de câștigat.

Mulțumiri speciale trebuie aduse Federației Europene de Handbal și deținătorului de drepturi TV, DigiSport, pentru înțelegerea de care au dat dovadă în rezolvarea acestei situații. Astfel, fanii handbalului vor putea să își urmărească echipa preferată la Sala Dinamo pe 21 noiembrie, începând cu ora 19:45.

Pentru a cumpăra bilete la meciul cu deținătoarea EHF European League, găsiți link-ul în primul comentariu de pe pagina oficială a evenimentului. Echipa Dinamo așteaptă suporterii să vină în număr cât mai mare la meci și să le ofere susținerea necesară pentru a obține o victorie importantă.

Această modificare de program nu poate fi decât o veste bună pentru iubitorii de handbal și pentru suporterii echipei Dinamo, care vor avea ocazia să își susțină favoriții fără a pierde și meciul de fotbal al naționalei României. Astfel, aceștia vor putea trăi în plin atmosfera de la Sala Dinamo și vor putea urmări două meciuri deosebite în aceeași seară.

Hashtag-urile #Dinamo, #handball, #EHFEL, #MEL și #ALLIN sunt folosite pentru a promova meciul și pentru a crea o legătură între echipă și suporteri pe rețelele de socializare.

Este important ca fanii handbalului să fie la curent cu această modificare de program și să se prezinte la Sala Dinamo la ora stabilită pentru a susține echipa și a trăi împreună momente deosebite.

Sursa: CS Dinamo Bucuresti.

Ora de disputare a meciului Dinamo – Fuchse Berlin, din etapa a 4-a a EHF European League (21 noiembrie), s-a MODIFICAT! Programat inițial la 21:45, jocul se va disputa cu două ore mai devreme, la 19:45.

Modificarea a fost generată de faptul că în aceeași zi și la aceeași oră (21:45) era programat meciul de fotbal dintre România și Elveția, din preliminariile Euro 2024, o partidă ce poate fi decisivă pentru calificarea la turneul final. În aceste condiții, nimeni nu ar fi avut de câștigat din disputarea a două meciuri importante la aceeași oră.

Mulțumim pe această cale Federației Europene de Handbal și deținătorului de drepturi TV, DigiSport, pentru înțelegerea de care au dat dovadă!

Pe 21 noiembrie, la ora 19:45, vă așteptăm la Sala Dinamo, la meciul cu deținătoarea EHF European League!

Link cu biletele, în primul comentariu.

#Dinamo #handball #EHFEL #MEL #ALLINAcest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa


Sursa si foto: CS Dinamo Bucuresti
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Semnarea Memorandumului de Înțelegere între UNICEF și MAI pentru reducerea riscului la dezastre

Astăzi, 18 iulie, la sediul MAI, șeful DSU, dr. Raed Arafat a primit vizita unei delegații conduse de Reprezentanta...

Read More...

Eurodeputata Diana Șoșoacă a fost scoasă din plenul Parlamentului European pentru că a încălcat regulile de conduită

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a cerut scoaterea din sală a Dianei Șoșoacă deoarece aceasta încerca să întrerupă discursul...

Read More...
Investiții majore pentru dezvoltarea subunităților de intervenție! Făgetul va avea stație de pompieri nouă

Stația de Pompieri Făget, O Nouă Casă Pentru Salvatori

Pompierii din Făget vor avea parte de o "casă nouă" în centrul orașului, conform unui proiect de construcție ce...

Read More...

One commentOn Dinamo – Fuchse Berlin: Meciul programat pe 21 noiembrie se va desfășura la ora 19:45

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro