Dinamo București câștigă în Târgu Mureș, avansând în playoff

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa de baschet Dinamo București a obținut o victorie importantă în deplasare împotriva echipei de la Târgu Mureș. Căpitanul Andrei Mandache a fost liderul echipei, contribuind decisiv la controlul jocului și la victoria finală. În primul sfert al meciului, Dinamo a reușit să înscrie 32 de puncte, stabilind astfel un avantaj semnificativ încă de la începutul partidei.

Echipa a reușit să își mențină avantajul pe parcursul întregului meci, protejând diferența formată în primele minute. Astfel, Dinamo a reușit să depășească borna de 100 de puncte marcate și să încheie partida cu o diferență de 13 puncte față de adversar.

Performanța individuală a jucătorilor a fost impresionantă, cu Andrei Mandache în rolul principal, marcând 29 de puncte și contribuind la acțiunile de echipă cu recuperări și pase decisive. Cortez Edwards a reușit un double-double, adunând 27 de puncte și 11 pase decisive, în timp ce Evans și Jones au adus contribuții importante cu 15, respectiv 13 puncte marcate.

Această victorie este crucială pentru Dinamo, menținându-i în cursa pentru playoff și oferindu-le un avantaj important în clasamentul general. Echipa se află într-o formă bună și este determinată să continue performanțele pozitive în viitoarele meciuri.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

BASCHET. Câștigăm la Târgu Mureș! Condusă magistral de căpitanul Andrei Mandache, Dinamo a controlat în întregime partida de la Târgu Mureș și obține un succes care o menține în cursa pentru playoff. Dinamo a făcut unul dintre cele mai bune sferturi ale sezonului, înscriind 32 de puncte în primele 10 minute ale meciului, urmând ca mai apoi să protejeze diferența formată din două cifre pe parcurs, către o victorie în care am depășit borna 100 în dreptul punctelor înscrise. Totodată, prin diferența de 13 puncte de la final, în caz de egalitate între cele două echipe în clasament, la capătul fazei a doua, avem avantajul diferenței de pe tabelă, în duelurile directe. Andrei Mandache a fost de neoprit, cu 29 de puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție. Cortez Edwards a completat cu un double-double format din 27 de puncte, 11 pase decisive iar Evans și Jones au pus 15 respectiv 13 puncte pe tabelă. #dinamo #dinamobaschet #dinamobucuresti #bewarethepack #victorie


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...
Detalii de ultimă oră, despre accidentul după care o maşină în care erau trei copii a ars ca o torţă! Ce a făcut şoferul, înainte de impact?

Accident complit: tineri inconștienți și mașină distrusă

Un accident cumplit s-a petrecut în localitatea Finiş, judeţul Bihor, unde un tânăr de doar 15 ani a fost...

Read More...

Vopseaua SPOR A+ pentru calitatea aerului la interior susține Salvamont România și încurajează ieșirile în natură

Începând din 2017, 30 de structuri Salvamont, dintre cele 38 existente, au beneficiat de materiale necesare pentru renovarea a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro