Diferite tipuri de iubire

BY: stiridinromania.ro In Lifestyle
love

IUBIRE – acest cuvânt trebuie să fie unul dintre cele mai folosite cuvinte în lumea umană, indiferent de limbă sau cultură. Dar există atât de multe sensuri diferite pentru acest cuvânt simplu. Acest cuvânt este folosit adesea în toate limbile pentru a exprima cuvântul englezesc. Este greu de definit universal acest cuvânt, deși toți îl vorbesc și îl exercită, dar diferiți oameni pot adopta o perspectivă sau o profunzime diferită a lui. Lărgimea și profunzimea cuvântului „dragoste” pot fi atât de mari încât sfidează sensul definit.

De obicei, este definit ca un tip de sentiment pe care cineva îl are față de cineva, ceva sau o situație. Ar putea fi îndreptat către un sentiment pozitiv. S-a observat că dragostea se poate schimba în timp.

Există multe tipuri de iubire, dar cele două principale sunt iubirea impersonală și iubirea interpersonală.

Dragoste impersonală

O iubire impersonală este un sentiment asupra căruia o persoană acționează față de un non-uman, cum ar fi un principiu, un obiect sau un scop de care persoana este foarte pasionată sau față de care are un mare angajament. Dragostea impersonală îl poate determina pe cineva să iubească un obiect simplu, cum ar fi lenjeria intimă, sau animale precum „câinele fiind cel mai bun prieten al bărbatului” sau activități precum golful sau tenisul, în care timpul și efortul sunt investite în acest accent. Este impersonal, deoarece afecțiunea este turnată în lucruri și animale în loc de oameni.

Dragoste interpersonală

Dragostea interpersonală este un sentiment care există între doi sau mai mulți oameni. De obicei este un sentiment puternic al unei persoane față de alta; prin urmare, este implicat în relațiile umane, de obicei, între persoane care se cunosc sau au un fel de relație, cum ar fi soții, parteneri, familie, prieteni, colegi și altele asemenea.

Dragostea a fost favorită în diferitele aspecte ale vieții, fie că este vorba de filozofie, religie, psihologie și știință. Există un studiu fără sfârșit pentru a înțelege ce este cu adevărat și cum funcționează cu adevărat. Au existat multe teorii, deoarece există multe fenomene, cum ar fi dragostea de sacrificiu a unei mame pentru copilul ei.

Pozitivitate în dragoste

Când două părți pretind că sunt îndrăgostite, este necesar să-ți expuneți pretenția. A face lucruri unul pentru celălalt este o modalitate sigură de a arăta că dragostea ta este adevărată și nu doar simple cuvinte. Există câteva limbaje ale iubirii – să spui lucruri frumoase despre persoana pe care o iubești, să faci ceva frumos pentru persoana pe care o iubești, să-i asculți pe cei dragi, să oferi ceva care să-i încânte pe cei dragi și să-i atingă cu blândețe pe cei dragi. A fi pozitiv în privința celor dragi în orice fel vă ajută să vă construiți dragostea unul pentru celălalt; chiar și în situații simple, cum ar fi să-ți ceri părerea despre o rochie sau să îmbraci lenjeria sexy care îți place.

Source by Sanjay Soni
Foto: Pixabay

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Vizita șefului DSU la Suceava: Mulțumiri și urări de “La mulți ani” salvatorilor suceveni

Aflat în vizită la Suceava, dr. Raed Arafat, șeful DSU, a participat la evenimentul prilejuit de împlinirea a 100...

Read More...
Graphic shows a possible future General Electric jet engine with exposed fan blades in front of a cut-away-interior view of its core mechanisms -- all part of NASA's HyTEC research project.

NASA si industria incep proiectarea unui nou concept de motor pentru avioanele viitoare – inovatie pentru generatia viitoare

NASA și industria vor începe în curând proiectarea unui nou concept de motor cu reacție pentru viitoarea generație de...

Read More...

Karateka Patricia Nastas câștigă medalia de bronz la Karate 1-Youth League

Karateka româncă Patricia Nastas a reușit să obțină medalia de bronz la competiția Karate 1-Youth League desfășurată în orașul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro