De la Amintiri din copilarie, la o fabrica ilegala de țigari. Foto

In STIRILE ZILEI
humulesti fabrica tigari
virtualmag.ro

litera.ro

Localitatea Humulesti devine faimoasa pentru a doua oara, si nu pentru „Amintiri din copilarie” ale lui Creanga, ci pentru o fabrica ilegala de tigari.

Zece persoane de pe raza judetelor Neamt si Botosani au trecut la nivelul urmator de ilegalitate in ale traficului de tigari: au achizitionat o fabrica de tigarete in 2021, pe care au instalat-o intr-o hala dintr-un fost complex zootehnic din localitatea Humulesti, judetul Neamt.

Au cumparat de asemenea 20 de tone de tutun, cantitati mari de carton imprimat cu sigla unui comerciant cunoscut, foite din folie de plastic, foite de hartie si filtre, cu intentia de a fabrica 1 milion de pachete de tigari fara autorizatie. Pentru a asigura conspirativitatea locației în care era amplasată fabrica, aceasta era monitorizată de membrii grupării. De asemenea, pentru a nu putea fi descoperită cu ajutorul unor camere care funcționează pe principiul termoviziunii membrii grupării au placat clădirea cu polistiren.

Cu ocazia percheziției domiciliare desfășurată în hala din localitatea Humulești, jud. Neamț a fost identificată fabrica ilegala de producere și ambalare de țigarete contrafăcute, precum şi numeroase pachete de ţigări, importante tutun vrac, o linie de tocat, fermentat, mărunțit și uscat tutun, materiale și materii prime folosite în procesul de producție, asamblare și ambalare a țigaretelor.
La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Iași, vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de șase persoane.


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

virtualmag.ro

fashiondays.ro

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

radu negru

Liceul tehnologic “RADU NEGRU” Galati – oferta educationala 2022-2023

LICEU ZICalificare nivel 4Domeniul PROTECTIA MEDIULUI Calificarea:-Tehnician ecolog și protecția calității mediului- 12 locuri – cod admitere 180Domeniul ELECTRONICĂ

Read More...
treasure games

„Treasure Games in the Park: Ținutul Buzăului” s-a încheiat la Gura Teghii cu o experiență fine dining alături de chef Liviu Lambrino

Primul reality show în Social Media din România, „Treasure Games in the Park: Ținutul Buzăului” s-a încheiat după o

Read More...
Lumea Tarei

Cum se faceau recrutările serviciului de Securitate din România, înainte de 1989, în combinatul siderurgic din Galați

La nivelul combinatului, în perioada de dinainte de 1989, a existat o structură bine organizată a Securităţii. Acest lucru

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online