De ce găzduirea WordPress poate fi o idee bună? Află-i avantajele

BY: Megahost In Business, ComunicateÎți dorești să îți deschizi propria afacere online? Atunci alegerea unui serviciu de găzduire web este unul dintre cei mai importanți pași pe care ar trebui să îi urmezi. De curând, WordPress a devenit cel mai folosit CMS în multe domenii disponibile, astfel încât peste 35% dintre afacerile online aleg anume această opțiune. Cu toate acestea, platforma are multe cerințe care pot copleși un plan de găzduire partajată.
Astfel, cumpărarea unui pachet de găzduire WordPress România este o idee foarte bună și îți oferă șansa de a avea o prezență ideală în mediul digital. De ce ar trebui să alegi un astfel de plan, ne spun specialiștii companiei MEGAHOST!

Cum de fapt funcționează serverele pentru WordPress?

Chiar și după denumire îți poți da bine seama că aceasta este o formă de găzduire web configurată special pentru a rula un site web bazat pe WordPress. Prin urmare, datorită acesteia te poți aștepta la viteze mai mari de încărcare și la o experiență mai bună pentru toți vizitatorii site-ului tău. Acest lucru se datorează faptului că tehnologia utilizată este Litespeed, iar performanțele PHP au fost îmbunătățite considerabil, mai ales în ultima perioadă.
De asemenea, unele pluginuri sunt deja activate, ceea îți facilitează efectuarea activării inițiale. Există compatibilitate între hardware și software, ceea ce înseamnă mai puține erori de sistem. Cu un server de găzduire WordPress complet, nu mai trebuie să investești în planuri scumpe de găzduire partajată sau să remediezi singur toate erorile.

Ce resurse îți sunt acordate?

E clar lucru că nu toți furnizorii oferă același serviciu. Îți recomandăm să te concentrezi pe planuri care includ cel puțin 5 GB de stocare SSD și date necontorizate. În acest fel, numărul mare de vizitatori nu va cauza întreruperea funcționalității paginii. Cu toate acestea, un alt aspect pe care trebuie să îl verifici este procentul timpului de funcționare. Acesta este intervalul în care site-ul este activ online și trebuie să aibă o valoare de 99,99%. În caz contrar, oprirea va avea ca rezultat penalizări din partea motoarelor de căutare și pierderea reputației mărcii.
În cazul în care dorești să protejezi confidențialitatea vizitatorilor în serviciul de găzduire WordPress pentru un domeniu în România, și nu numai, asigură-te că ai instalat un certificat SSL. Dacă versiunea gratuită nu funcționează, atunci nu uita că există versiuni premium la pachet, care sunt garantate pentru a acoperi evenimente neprevăzute. Un alt sistem de protecție util este Anti-DDoS, care împiedică atacurile bazate pe intrări false.
E important să știi că Litespeed este o platformă de securitate excelentă, întrucât angajații săi lucrează mereu la îmbunătățirea infrastructurii de înaltă calitate. De asemenea, Litespeed ajută la reducerea costurilor de asistență, deoarece posibilitatea apariției erorilor este scăzută, iar consumul de resurse este redus chiar la minimum.

Ce ar trebui să cunoști despre modulul LSCache pe serverele de găzduire WordPress?

LSCache este un plugin care utilizează tehnologia de accelerare a memoriei cache pentru a optimiza resursele de pe server. Datorită acesteia, ai posibilitatea să modifici imagini și baze de date, precum și să reduci funcțiile CSS, JavaScript sau HTML. Prin urmare, utilizatorii pot accesa imediat paginile sau proiectele WordPress care au fost încărcate anterior. Iar cel mai important, utilizatorii au parte de cea mai bună experiență de navigare, pentru că au toate instrumentele necesare, iar tu ca și antreprenor te poți bucura de un hosting calitativ.
În această ordine de idei, pentru ca site-ul tău să funcționeze calitativ și rapid, iar tu să fii liniștit mereu, alege compania MEGAHOST, care îți poate pune la dispoziție servere VPS, web hosting sigur și desigur cele mai avantajoase prețuri!

concurs stiridinromania


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Tech: Vino în magazinele Vodafone și testează cele mai noi modele de smartphone. Agenții noștri și TechXperts te vor ajuta să…

Vino în magazinele Vodafone și testează cele mai noi modele de smartphone. Agenții noștri și TechXperts te vor ajuta

Read More...

🏃‍♀️🏃☘️🍀În perioada 18-19 martie, la Istanbul, s-au desfășurat Campionatele Balcanice de Atletism Masters. Competiție…

🏃‍♀️🏃☘️🍀În perioada 18-19 martie, la Istanbul, s-au desfășurat Campionatele Balcanice de Atletism Masters. Competiție la care au participat 450

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro