“Cupa CSM Lugoj: Victorie împotriva echipei CSM Corona Brașov în turneul amical”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
CSM Lugoj începe cu o victorie turneul amical de pregătire de pe teren propriu

CSM Lugoj a câștigat meciul împotriva echipei CSM Corona Brașov cu scorul de 3-1 în cadrul turneului amical al Cupa CSM Lugoj. Acesta s-a desfășurat pe 21 septembrie și a fost prima zi a competiției la ediția a XIII-a.

Cea mai importantă veste este faptul că CSM Lugoj a avut în componența lor toate jucătoarele cheie care au adus echipei cele patru trofee din sezonul precedent. Staff-ul tehnic a profitat de acest meci pentru a le observa pe toate jucătoarele.

Echipa Corona Brașov, care a fost promovată în prima ligă a voleiului feminin, a arătat că este o formație ambițioasă. Deși sunt nou-venite în competiție, jucătoarele brașovence au arătat multă determinare și au reușit să câștige un meci întrecut împotriva echipei CSM Târgoviște, vicecampioana ediției trecute de campionat.

În alt meci al zilei de deschidere, echipa ZOK Spartak Subotica din prima ligă din Serbia, a învins vicecampioana Ungariei, Swietelsky Bekescsaba, cu scorul de 3-2.

Mâine, pe 22 septembrie, CSM Corona Brașov și Swietelsky Bekescsaba vor juca începând cu ora 16,00. La ora 18,30, CSM Lugoj își va prezenta lotul în fața suporterilor săi, înainte de meciul cu ZOK Spartak Subotica.

Sâmbătă, pe 23 septembrie, vor avea loc următoarele partide: Spartak Subotica – CSM Corona Brașov de la ora 14.00 și Swietelsky Bekescsaba – CSM Lugoj de la ora 16.00. După ultimul meci, va avea loc o festivitate de premiere.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

CSM Lugoj a învins cu scorul de 3-1 (25-21, 25-22, 25-20, 25-13) echipa CSM Corona Brașov, nou promvată în prima ligă a voleiului feminin. Meciul a avut loc în 21 septembrie, prima zi a turneului amical de tradiție, ajuns la ediția a XIII-a, Cupa CSM Lugoj, .

CSM Lugoj, condusă de principalul Ugljesa Segrt, a avut în lot toate ”piesele grele” care au adus cele patru trofee ale sezonului miracol 2022-2023, alături de întăririle venite în pauza competițională din țară și de peste hotare. În meciul cu Corona, staff-ul nostru tehnic a rulat tot lotul.

Corona, deși nou promovată, s-a dovedit a fi o formație ambițioasă. De altfel, lotul brașovencelor ne este parțial cunoscut. În acest sezon, aici au ales să evolueze fostele echipiere ale Lugojului, Simina Străchinescu, Adriana Popa și Ramona Rus, iar echipa a câștigat deja un meci amical, 3-1 contra redutabilei CSM Târgoviște, vicecampioana României în ediția trecută de campionat.

În celălalt meci al zilei inaugurale, ZOK Spartak Subotica (echipă din prima ligă a Serbiei) a învins la limtă, cu 3-2 (25-21, 25-15, 18-25, 19-25, 7-15), pe vicecampioana Ungariei, Swietelsky Bekescsaba.

Programul zilei de mâine, 22 septembrie, cuprinde de la ora 16,00, partida dintre Corona Brașov și Swietelsky Bekescsaba. Nu ratați de la ora 18,30 prezentarea lotului CSM Lugoj, după care este programat meciul  dintre CSM Lugoj și ZOK Spartak Subotica.

Sâmbătă, 23 septembrie, vor avea loc următoarele partide: de la ora 14.00 Spartak Subotica – CSM Corona Braşov și de la ora 16.00 Swietelsky Bekescsaba – CSM Lugoj, urmate de festivitatea de premiere.

 Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Baschetbalistele se pregătesc de ultimul meci pe teren propriu din 2023

Echipa de baschet feminin Rapid se pregătește pentru ultimul meci pe teren propriu din 2023. Confruntarea va avea loc...

Read More...
IMPACTPRESS

Cererea de demisie a presedintelui Curtii de Apel Timisoara a fost aprobata de Sectia pentru Judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii

Președintele Curții de Apel Timișoara, judecătorul Mircea Crețu, și-a dat demisia din funcție, după ce judecătorii din Consiliul Superior...

Read More...
NASA meatball logo

NASA selectează companii pentru contractul de fabricare a echipamentelor de suport la sol la Centrul Spațial Kennedy al agenției în Florida

NASA a selectat următoarele companii pentru un contract cu durată nedeterminată, pentru a fabrica echipamente de suport la sol...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro