CSM Lugoj învinge CS Dinamo București în sferturile de finală ale Cupei României, într-un meci spectaculos

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Prim pas spre semifinalele Cupei! CSM Lugoj – CS Dinamo București 3-0

Echipa de volei feminin CSM Lugoj a obținut o importantă victorie în meciul tur al sferturilor de finală ale Cupei României împotriva echipei CS Dinamo București. Partida s-a desfășurat miercuri seara, în sala sporturilor “Ioan Kunst Ghermănescu” din Lugoj, iar publicul a fost prezent în număr mare pentru a-și susține echipele favorite.

Deși echipa CSM Lugoj a început meciul cu o oarecare precauție și teamă, voleibalistele de la Dinamo au dominat primul set. Cu toate acestea, spre finalul setului, lugojencele au reușit o revenire spectaculoasă și au câștigat cu scorul de 25-23, fiind încurajate puternic de spectatorii din sală.

Această victorie în primul set a înclinat balanța în favoarea gazdelor, care au preluat controlul jocului și au câștigat următoarele două seturi cu scorurile de 25-17 și 25-16. Meciul s-a încheiat după doar o oră și 11 minute de joc, iar CSM Lugoj a obținut o victorie meritată într-o partidă echilibrată și viu disputată.

Punctele echipei CSM Lugoj au fost marcate de Yelizaveta Ruban (16 puncte), Andra Artin (14), Aliona Martiniuc (11), Petruța Orlandea (6), Velikonja Grbac (6), Nevena Vukcevic (2) și Olga Skrypak (1).

Următorul meci de acasă al echipei CSM Lugoj este programat pentru duminică, 3 decembrie, în cadrul campionatului, când vor întâlni echipa Rapid București. Echipa speră să obțină o nouă victorie și să ofere spectatorilor un joc de calitate.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Miercuri 22 noiembrie, seara, de la ora 18,30, sala lugojeană a sporturilor ”Ioan Kunst Ghermănescu” s-a umlut din nou de iubitori ai voleiului, care au venit să-și susțină favoritele de la CSM Lugoj în meciul tur, cu CS Dinamo București, din sferturile de finală ale Cupei României.

Deținătoarea trofeului, câștigat în sezonul competitional trecut, echipa CSM Lugoj a început cu precauție și oarecare teamă această partidă de acasă. Astfel că, voleibalistele de la Dinamo au dominat primul set, până spre finalul acestuia, când, încurajate puternic de numerosul public din sală, lugojencele au avut o revenire spectaculoasă, câștigând, la mare luptă, cu 25-23.

A fost momentul care a înclinat balanța în favoarea gazdelor, care s-au instalat la cârma jocului și au câștigat și următoarele două seturi, cu 25-17, respectiv, 25-16, obținând astfel o meritată victorie, într-o partidă echilibrată și viu disputată, după doar o oră și 11 minute de joc.

Pentru CSM Lugoj au punctat: Yelizaveta Ruban (16 puncte), Andra Artin (14), Aliona Martiniuc (11), Petruța Orlandea (6), Velikonja Grbac (6), Nevena Vukcevic (2) și Olga Skrypak (1).

Următoarea partidă pe teren propriu este cea din campionat, programată pentru duminică, 3 decembrie, când voleibalistele lugojene vor juca în compania formației Rapid București.

 Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA Logo

Voluntari pentru realizarea unui film despre eclipsa solara totala din 8 aprilie 2024

În timpul eclipsei totale de soare din 8 aprilie 2024, avem nevoie de voluntari de-a lungul traiectoriei de totalitate...

Read More...

Visual Fan extinde la 70% portofoliul de acțiuni al Intervision Trading, distribuitorul AKAI

Brașov, 13 Februarie 2024. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea...

Read More...

La aniversarea a 100 de ani, Institutul Francez din România prezintă Vertiges – cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ, între 21 și 31 martie la București și în alte 12 orașe

În anul centenarului său, Institutul Francez din România organizează cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ ce se...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro