Agenția Națională pentru Sport organizează o întâlnire de lucru cu partenerii asociați ai proiectului România BeActive

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

La inițiativa Agenției Naționale pentru Sport, s-a desfășurat o întâlnire de lucru la sediul instituției cu partenerii asociați ai proiectului România BeActive. Printre participanți s-au numărat reprezentanți ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român, ai Federației Române de Gimnastică, ai Federației Române de Fotbal, ai Federației Române Sportul Pentru Toți, ai Universității Naționale De Educație Fizică și Sport, ai Federației Sportului Școlar și Universitar, ai Institutului National de Cercetare pentru Sport și ai Centrului Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor.

La întâlnire au fost prezentate cele trei direcții principale în care activează Agenția Națională pentru Sport în domeniul fondurilor europene: Sport pentru toți, Incluziune prin sport și Formarea formatorilor. De asemenea, s-au discutat prioritățile Săptămânii Europene a Sportului pentru perioada 2024-2025 și s-a stabilit ca acest grup de lucru să se întâlnească săptămânal pentru a dezvolta idei de proiecte noi în domeniul sportului.

Scopul acestor întâlniri este de a sprijini Săptămâna Europeană a Sportului și de a crea noi clustere pentru a beneficia de oportunitățile de finanțare viitoare. Prin această colaborare, se dorește creșterea numărului de proiecte care să promoveze sportul și activitatea fizică în rândul populației.

Agenția Națională pentru Sport este reprezentată de vicepreședintele Gabriel Toncean și de colegele din cadrul Serviciului Fonduri Nerambursabile, care au prezentat partenerilor asociați direcțiile de acțiune și au facilitat dialogul între participanți.

În concluzie, această întâlnire de lucru reprezintă un pas important în promovarea sportului și a activității fizice în România. Prin colaborarea cu diferite organizații și instituții, se urmărește dezvoltarea de proiecte care să sprijine Săptămâna Europeană a Sportului și să ofere oportunități de finanțare în domeniu.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

La inițiativa Agenției Naționale pentru Sport, la sediul instituției a avut loc astăzi o întâlnire de lucru cu partenerii asociați ai proiectului România BeActi…ve: Comitetul Olimpic și Sportiv Român (Mihai Bucioreanu), Federația Română de Gimnastică (Carmencita Constantin), Federația Română de Fotbal (Florin Șari), Federația Română Sportul Pentru Toți (Natalia Iavin),Universitatea Națională De Educație Fizică și Sport (Ciprian Panait), Federația Sportului Școlar și Universitar (Claudia Georgescu), Institutul National de Cercetare pentru Sport (Radu Bidiugan și Dan Boboc) și Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor (Ramona Ceamuru). Agenția Națională pentru Sport a fost reprezentată de vicepreședintele Gabriel Toncean, alături de colegele noastre din cadrul Serviciului Fonduri Nerambursabile, în cadrul întâlnirii fiind prezentate cele trei direcții principale existente în prezent la nivelul instituției noastre, în domeniul fondurilor europene: 1. Sport pentru toți 2. Incluziune prin sport 3. Formarea formatorilor. De asemenea, au fost evidențiate prioritățile Săptămânii Europene a Sportului pentru perioada 2024-2025 și a fost stabilită permanența acestui grup de lucru, pentru creșterea numărului de proiecte care să sprijine Săptămâna Europeană a Sportului, dar și crearea de noi clustere pentru a beneficia de oportunitățile de finanțare viitoare. S-a decis aceste întâlniri vor avea loc săptămânal, pentru dezvoltarea de idei de proiecte noi în sport. #ANS #agenţianaţionalăpentrusport #EWOS #EWOSRO #BeActive


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro