Coregraful Vlad Sebastian va însufleți Regalul Vienez cu momente de balet inconfundabile

BY: stiridinromania.ro In Cultura

În spiritul marilor spectacole din sezonul sărbătorilor, Regalul Vienez va însemna o contopire a formelor de manifestare artistică: valsuri și polci celebre în interpretarea Operei Vox și Teatro D’Opera Italiana vor pune în lumină momente coregrafice deosebite, spre delectarea celor prezenți. Regizor coregraf și prim balerin, Vlad Sebastian este cel  care va însufleți Regalul Vienez cu momente de balet inconfundabile. 

Anul în curs a adus de două ori în atenția publicului viziunea coregrafică a talentatului Vlad Sebastian, prin două turnee naționale de anvergură: “Cocoșatul de la Notre-Dame” și “Carmen”. Iar acum, în pragul sărbătorilor, a venit momentul ca Vlad Sebastian să dea grație, culoare și spectaculozitate Regalului Vienez. Sub îndrumarea sa, tineri balerini profesioniști vor încânta publicul prin numere de balet clasic, pași de vals și momente acrobatice surprinzătoare, ce vor ridica sala în picioare. 

Despre misiunea sa, regizorul coregraf declară: “Ca de fiecare dată, să lucrez cu minunata echipă a Operei Vox, reprezintă o onoare. O altă oportunitate de a da viață unor valsuri și polci celebre și de a aduce, în fața publicului spectator, tineri balerini, foarte talentați și dornici de a dansa. Precum anul trecut, și în acest an, misiunea mea este una delicată. Știind cât de pretențios este publicul din România ne străduim ca de fiecare dată să oferim un spectacol cât mai frumos. Să ungem inimile celor prezenţi cu valsurile armonioase, să le aducem un zâmbet pe buze cu polci axate pe divertisment pentru ca la sfârșit să iasă din sală destinşi, relaxaţi și dornici de o următoare experiență de acest gen.

Producţia din acest an a Regalului Vienez va fi cea mai grandioasă de până acum, cu Orchestra Opera Vox și Teatro D’Opera Italiana în prim-plan. Valsuri, polci, mazurci şi arii celebre vor răsuna în 25 de oraşe, aducând spiritul concertelor de sărbători de la Viena în inima publicului din toată ţara.

Spectacolele se vor derula în perioada 5 decembrie – 29 decembrie.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Conferință de presă cu miniștrii Germaniei și Românie, alături de legende ale fotbalului

În cadrul unei conferințe de presă prilejuită de întâlnirea bilaterală dintre ministrul Federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser,...

Read More...
Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Probleme cu apa pentru locuitorii din Timișoara și Chișoda

Mii de timișoreni și locuitorii din Chișora vor întâmpina probleme cu furnizarea apei, în urma unor lucrări planificate de...

Read More...

Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 – Ziua a treia

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro