Construcții ERBAȘU a devenit Partener al Echipei Olimpice – ”Team Romania”…

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Construcții ERBAȘU a devenit Partener al Echipei Olimpice – ”Team Romania”

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) și Constructii Erbasu au semnat astăzi, la Casa Olimpică din București, un parteneriat prin care Construcții ERBAȘU devenit Partener al Echipei Olimpice – Team Romania.

Parteneriatul are ca obiectiv susținerea performanței și sportivilor români participanți la Jocurile Olimpice și la celelalte competiții desfășurate sub semnul cercurilor olimpice. Parteneriatul se va derula de azi până după Jocurile Olimpice Paris 2024, cu posibilitatea de prelungire.

”Contează enorm să știm că românii sunt alături de români, că ne susțin oameni și companii românești care împărtășesc aceleași valori cu noi, care apreciază, în orice situație, efortul și dăruirea Echipei Olimpice – Team Romania. Excelența, Prietenia, Respectul, Spiritul de Echipă și, nu în ultimul rând, Mândria Națională, sunt valorile pe care le împărtășim și care completează misiunea pe care o avem noi, sportivii, sportul, într-o societate modernă. O companie românească de top se alătură Echipei Olimpice – Team Romania, care reprezintă excelența în sport. Ne onorează și suntem mândri să anunțăm astăzi un nou membru al Team Romania! Mulțumim, Construcții ERBAȘU! Vom construi parteneriatul cu responsabilitate pentru călătoria noastră comună!”, declară Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

“Este o mare onoare și o mare bucurie să semnăm un contract de parteneriat cu Comitetul Olimpic Sportiv Român. În calitate de parte implicată în acest acord, nu pot să nu mă simt emoționat și entuziasmat. Semnarea unui contract de parteneriat cu Comitetul Olimpic Sportiv Român este mult mai mult decât un simplu act formal. Este o demonstrație a angajamentului nostru față de sportul românesc, față de performanță și față de valorile pe care le reprezintă Comitetul Olimpic Sportiv Român. Este o călătorie spre excelență și o oportunitate de a contribui la dezvoltarea sportului în România.

Pentru noi, bucuria de a semna acest contract de parteneriat este generată de faptul că putem lucra împreună pentru a sprijini sportivii români în căutarea viselor lor.

Este o responsabilitate și, în același timp, o sursă de satisfacție profundă să putem avea ocazia să contribuim la formarea viitorilor campioni și la promovarea valorilor sportive în societatea noastră. Privim către viitor și suntem convinși că performanțele sportivilor români vor fi din ce în ce mai apreciate, atât la nivel național cât și internațional.

Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a face parte din această călătorie olimpică. Să construim împreună un viitor sportiv strălucit!”, a declarat Cristian Erbașu, Director General, Construcții ERBAȘU.

Din partea COSR au participat la eveniment: George Boroi, Secretar General; Elisabeta Lipă- vicepreședinte COSR, președinte FR Canotaj și cvintuplă campioană olimpică, Camelia Potec- vicepreședinte COSR, președinte FRNPM și campioană olimpică la înot, Laura Badea Cârlescu – membru al Comitetului Executiv și campioană olimpică la scrimă, Simona Amânar Tabără – membru al Comitetului executiv COSR și triplă campioană olimpică la gimnastică, Georgeta Andrunache – președinte Comisia Tehnică Olimpică și cvintuplă campioană olimpică la canotaj, Constantin Diță – campioană olimpică, Răzvan Pîrcălabu membru al Comitetului executiv COSR și președinte FR Lupte, Alin Petrache- membru al Comitetului Executiv COSR și președinte FR Rugby, Puiu Gaspar – secretar general FR Schi și Biatlon și Alina Vuc – vicecampioană mondială și europeană, sportiv TEAM ROMANIA care se pregătește pentru JO Paris 2024.

În mod simbolic, Alina Vuc i-a oferit lui Cristian Erbașu un tricou Team Romania pentru a marca intrarea noului partener în Familia Olimpică din România.

” Vreau să mulțumesc în numele sportivilor Team Romania pentru sprijinul pe care îl primim de la Comitetul Olimpic și Sportiv Român, partenerilor acestora, care ne susțin și ne alimentează visurile. Sunt onorată să mă aflu între atâția campioni și să fiu inspirată de ei în drumul spre medalii. Noi, sportivii, prin această susținere a oamenilor care iubesc necondiționat sportul, ne simțim sprijiniți și ne găsim motivația de a lupta pentru cele mai valoroase medalii. Mulțumim!”, a declarat Alina Vuc.

#COSR #TeamRomania #ERBAȘU
Data: 2023-05-17 14:15:16

Link catre sursa

Foto: Facebook sau Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Miniștrii de Externe din SUA și Rusia au discutat telefonic despre riscul unei „posibile escaladări”

Ministrul rus al Apărării, Andrei Belousov, și secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, au discutat telefonic, pe 12 iulie,...

Read More...

Deplasare a unui contingent de pompieri către Franța

Astăzi, 13 iulie, a pornit către Franța cel de-al doilea contingent format din 40 de pompieri pentru schimbarea efectivelor...

Read More...

Performanțe remarcabile la INOT Campionatul țărilor Central Europene

La Campionatul țărilor Central Europene de înot, sportivele de la Dinamo au avut rezultate remarcabile. Daria Silișteanu a fost...

Read More...

3 commentsOn Construcții ERBAȘU a devenit Partener al Echipei Olimpice – ”Team Romania”…

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro