Condamnat definitiv la 35 de ani de închisoare, Constantin Zapan a răpit și agresat două fetițe, surori

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Un bărbat din Brașov, numit Constantin Zapan, a fost condamnat definitiv la 35 de ani de închisoare pentru răpirea și agresarea a două fetițe, surori. Totuși, el va executa doar 30 de ani de detenție, deoarece aceasta este pedeapsa maximă prevăzută în legislația din România.

Decizia a fost luată de judecătorii Curții de Apel Brașov, care au mai stabilit că bărbatul trebuie să plătească daune morale în valoare de două milioane de lei, câte un milion de lei pentru fiecare victimă. De asemenea, mașina pe care individul o deținea a fost confiscată de autorități.

Trebuie reamintit faptul că bărbatul în vârstă de 42 de ani era înregistrat pe lista agresorilor sexuali din România. Acesta fusese condamnat la închisoare acum câțiva ani, pentru viol.

În timpul audierilor, Constantin Zapan a dezvăluit anchetatorilor că a avut relații intime cu ambele fetițe în mașină, de mai multe ori pe parcursul nopții, conform unor surse.

Cele două surori, Gabriela (12 ani) și Elena (10 ani), au fost luate de acasă în data de 11 noiembrie, în jurul orei 19:00, din localitatea Vama Buzaului din județul Brașov.

Fetițele au plecat însoțite de Constantin Zapan (42 de ani), prietenul iubitului mamei lor, care i-a cerut femeii permisiunea să le ducă pe fete la el acasă, pentru a face un grătar.

Femeia a fost de acord, cu condiția ca fetele să fie aduse înapoi la ora 21:00, lucru care nu s-a întâmplat. Mama copiilor s-a dus la Poliție a doua zi dimineață și a povestit tot ce s-a întâmplat, iar polițiștii au activat sistemul de Alertă Rapire Copil.

Această poveste tragică arată încă o dată importanța monitorizării agresorilor sexuali și a protecției copiilor. Este necesară o atenție sporită din partea autorităților și a societății în general pentru a preveni astfel de cazuri și pentru a asigura siguranța copiilor noștri.

Sursa: romania-barbatul-care-a-rapit-doua-copile-in-brasov-35-de-ani-de-inchisoare-si-daune-de-doua-milioane-de-lei/”>www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Constantin Zapan, barbatul din Brasov, acuzat ca a rapit si agresat doua fetite, surori, a fost condamnat definitiv la 35 de ani de inchisoare. Individul va executa insa, numai 30 de ani de detentie, in conditiile in care aceasta este pedeapsa maxima prevazuta in legislatia din Romania.

Judecatorii Curtii de Apel Brasov au mai hotarat ca barbatul sa plateasca daune morale de doua milioane de lei, cate un milion de lei pentru fiecare victima. Mai mult decat atat, masina pe care individul o detinea a fost confiscata de autoritati.

Reamintim ca barbatul de 42 de ani, care a rapit doua fetite din Brasov, se afla pe lista agresorilor sexuali din Romania. El a fost condamnat la inchisoare, in urma cu cativa ani, pentru viol.

La audieri, Constantin Zapan a povestit anchetatorilor, potrivit unor surse, ca a intretinut relatii cu ambele fetite, in masina, de mai multe ori pe parcursul noptii.

Cele doua surori, Gabriela (12 ani) si Elena (10 ani), au fost luate de acasa, pe data de 11 noiembrie, in jurul orei 19.00, din localitatea Vama Buzaului din judetul Brasov.

Cele doua fetite au plecat de acasa impreuna cu Constantin Zapan (42 de ani), prieten cu iubitul mamei fetitelor, care i-a cerut voie femeii sa le ia pe fete la el acasa, acolo unde uma sa faca un gratar.

Femeia a fost de acord, cu conditia sa le aduca pe fete inapoi, la ora 21, lucru care nu s-a intamplat. Mama copilelor a mers la Politie, dimineata, si a povestit tot ce s-a intamplat, iar politistii au activat sistemul Alerta Rapire Copil. (V.E.)

Sursa foto: brasov.netAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Furtuna de vara aduce valuri uriase pe malul marii

Imaginea prezentată în articolul analitic surprinde o scenă cu un grup de tineri care se relaxează pe o plajă...

Read More...
Lumină și speranță! Rugăciune transformată în fapte de înțelegere și dragoste în Eparhia Hușilor- FOTO

Campania umanitară “De Paști aducem împreună Lumină în suflete”

Într-o lume plină de provocări și greutăți, acțiunile de compasiune și frățietate rămân faruri luminoase de speranță pentru cei...

Read More...

Gimnaștii și studenții UNEFS sprijină persoanele cu dizabilități

Articolul de mai jos prezintă implicarea gimnaștilor și studenților de la UNEFS în sprijinirea persoanelor cu dizabilități. Pe baza imaginii...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro