„Comitetul Tehnic Aerobic de la European Gymnastics organizează al doilea webinar online cu tema »Motivația sportivă și mediul creat de antrenor« pe data de 2 octombrie 2023, începând cu ora 19:00”

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Comitetul Tehnic Aerobic de la European Gymnastics organizează luni, 2 octombrie 2023, de la 19:00, cel de-al doilea webinar online, cu tema „Motivația sportivă și mediul creat de antrenor”.

Evenimentul va avea ca invitată pe gimnasta Bianca Maria Gorgovan, care va împărtăși din experiența sa în ceea ce privește motivarea sportivilor și crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea acestora. Webinarul se adresează antrenorilor, sportivilor și tuturor celor interesați de acest subiect.

Pentru a participa la webinar, cei interesați se pot înscrie până astăzi la ora 23:59, completând formularul disponibil la următorul link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf0ozTbeBm8s3RPhdt8Bcz2R73e0Pq_nZ9fqBSwcNW5USm1LA/viewform.

Motivația sportivă este un aspect esențial în performanța sportivă. Antrenorii au un rol crucial în crearea unui mediu care să stimuleze și să susțină motivația sportivilor. Prin webinarul organizat, Comitetul Tehnic Aerobic de la European Gymnastics își propune să aducă în atenție aceste aspecte și să ofere participanților informații și strategii utile în acest sens.

Bianca Maria Gorgovan este o gimnastă experimentată, cu rezultate remarcabile în domeniul aerobicului. Experiența sa ca sportivă și cunoștințele acumulate de-a lungul anilor îi fac pe mulți să o considere un exemplu de urmat. Participarea sa în cadrul webinarului aduce o valoare adăugată evenimentului și oferă ocazia participanților de a învăța din experiența directă a unui sportiv de succes.

Webinarul se desfășoară online, ceea ce oferă avantajul de a putea fi accesat de la distanță, de către oricine este interesat. Participarea la acest eveniment poate fi o oportunitate valoroasă pentru antrenori, sportivi și toți cei interesați să-și îmbunătățească cunoștințele și să învețe noi strategii în domeniul motivării sportive.

În concluzie, webinarul organizat de Comitetul Tehnic Aerobic de la European Gymnastics, cu tema „Motivația sportivă și mediul creat de antrenor”, reprezintă o oportunitate deosebită pentru cei interesați de acest subiect. Participarea sportivei Bianca Maria Gorgovan aduce valoare evenimentului și oferă ocazia de a învăța din experiența directă a unui sportiv de succes.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Comitetul Tehnic Aerobic de la European Gymnastics organizează luni, 2 octombrie 2023, de la 19:00, cel de-al doilea webinar online, cu tema „Motivația sportivă și mediul creat de antrenor”.

Invitată la acest webinar gimnastă Bianca Maria Gorgovan

Va puteți înscrie până astăzi la ora 23:59, la următorul link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf0ozTbeBm8s3RPhdt8Bcz2R73e0Pq_nZ9fqBSwcNW5USm1LA/viewform
Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

INFORMARE privind cazurile suspecte de difterie – Institutul Național de Sănătate Publică

Două cazuri de difterie în București: Detalii și precizări

Difteria este o boală infecțioasă cauzată de bacteria Corynebacterium diphtheriae și se manifestă prin inflamația gâtului și formarea unui...

Read More...
Irimică, Liliana Laichici, Adrian Stanca, și mulți alții, împreună cu Ansamblul Banatul, aduc timișorenilor ”Cântec de sărbătoare”! Invitați speciali: Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș

Spectacolul “Cântec de sărbătoare” cu Ansamblul Profesionist Banatul și interpreți de muzică populară

Timișorenii sunt invitați să participe la un spectacol de excepție alături de Ansamblul Profesionist Banatul și renumiți interpreți de...

Read More...
Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Rămas-bun de la un profesor iubit

Articol de știri: Cu mare tristețe, comunitatea liceului nostru își ia rămas-bun de la profesorul de muzică, Cătălin Fidel, care...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro