Ceremonia de Absolvire UVT 2024

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Universitatea de Vest din Timișoara organizează ceremonia de absolvire dedicată promoției de absolvenți UVT 2024, care va avea loc sâmbătă, 13 iulie, începând cu ora 10, în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis întregii comunități timișorene și este organizat cu sprijinul unor parteneri importanți precum BCR, NOKIA, BOSCH, FLEX, BRD, EVIDEN, UNICREDIT BANK, LINDE, BOSCH, CONTINENTAL AUTOMOTIVE, ATOS, ZF, IULIUS TOWN, FORVIA – HELLA, RILASTIL, TUDOR. Personal Tailor, SENNEVILLE&ARCA și partenerul media KISS FM.

Ceremonia din Piața Libertății va reuni studenții promoției UVT 2024, conducerea universității condusă de rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, prorectorii, decanii și prodecanii facultăților, liderii organizațiilor studențești, cadre didactice, invitați speciali și parteneri instituționali ai UVT. Programul evenimentului cuprinde deschiderea oficială a ceremoniei de absolvire, mesajul rectorului UVT, premierea șefilor de promoție, un concert susținut de studenții Facultății de Muzică și Teatru și momentul emoționant al aruncării tocilor.

Pentru a marca încheierea unei etape semnificative din viața studențească, absolvenții sunt invitați să participe la “Graduation Party by UVT”, un spectacol de muzică și lumină în care vor urca pe scenă Sean Norvis și Alina Eremia. Ceremonia de absolvire se va încheia în jurul orei 22:45 cu un foc de artificii.

Rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, transmite invitația publică la acest spectacol al absolvenților și subliniază importanța evenimentului pentru absolvenți, prieteni și familii: “Va fi, cu siguranță, un eveniment memorabil pentru absolvenții UVT, pentru prietenii și familiile lor, un eveniment al incununării unei etape semnificative din viața de student. Vă invităm să participați, sâmbătă dimineața, la ceremonia de absolvire, iar apoi la party-ul de vară, organizat pentru dragii noștri absolvenți în seara acestei zile unice.”

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Ceremonia de Absolvire UVT 2024, dedicata promotiei de absolventi ai Universitatii de Vest din Timisoara (UVT) din acest an, va fi organizata sambata, 13 iulie, incepand de la ora 10, in Piata Libertatii din Timisoara, si este un eveniment deschis pentru intreaga comunitate timisoreana.

Evenimentul este organizat de UVT cu sustinerea partenerilor sai: BCR, NOKIA, BOSCH, FLEX, BRD, EVIDEN, UNICREDIT BANK, LINDE, BOSCH, CONTINENTAL AUTOMOTIVE, ATOS, ZF, IULIUS TOWN, FORVIA – HELLA, RILASTIL, TUDOR. Personal Tailor, SENNEVILLE&ARCA si partenerul media KISS FM.

La ceremonia din Piata Libertatii vor participa studentii Promotiei UVT 2024, alaturi de conducerea universitatii, reprezentata de rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea si de prorectorii institutiei, decanii si prodecanii facultatilor, alaturi de care se vor afla liderii organizatiilor studentesti, cadre didactice, cat si invitati speciali si parteneri institutionali ai UVT.

In intervalul orar 10 – 12, programul evenimentului va cuprinde deschiderea oficiala a Ceremoniei de absolvire si mesajul Rectorului UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, premierea sefilor de promotie, un concert oferit de studentii Facultatii de Muzica si Teatru si momentul emotionant al aruncarii tocilor.

Pentru ca o ceremonie de absolvire are intotdeauna un final memorabil, va invitam sa petreceti impreuna cu absolventii, colegii si cu toti cei dragi lor, la party-ul de vara organizat tot in Piata Libertatii, „Graduation Party by UVT”, un show de muzica si lumini in carevor urca pe scena Sean Norvis (ora 21) si Alina Eremia (ora 22). Ceremonia de absolvire se va incheia in jurul orei 22.45 cu un foc de artificii.

Rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, adreseaza invitatia publica la acest spectacol al absolventilor: „Si in 2024 ne intalnim in mijlocul comunitatii timisorene, cu ocazia sarbatoririi absolventilor UVT, in Piata Libertatii din Timisoara.

Va fi, cu siguranta, un eveniment memorabil pentru absolventii UVT, pentru prietenii si familiile lor, un eveniment al incununarii unei etape semnificative din viata de student. Va invitam sa participati, sambata dimineata, la ceremonia de absolvire, iar apoi la party-ul de vara, organizat pentru dragii nostri absolventi in seara acestei zile unice.” (Universitatea de Vest din Timisoara, Horea Bacanu)Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

#NightDriveRO, BMW X2 și MINI Countryman într-o prezentare cu povești urbane

Prezentare cu povești urbane: Night DriveRO cu BMW X2 și MINI Countryman

BMW România propune un proiect inedit în București, care combină prezentarea noilor modele BMW X2 și MINI Countryman, explorarea...

Read More...
135 de milioane de euro, pentru construcţia noului stadion din Timişoara! A fost lansată licitaţia pentru execuţia lucrărilor

Epopeea stadionului nou din Timişoara

Timișoara se pregătește să își salute noul stadion, odată ce Compania Națională de Investiții a scos la licitație contractul...

Read More...

Performanta deosebita la Campionatul National de Inot – Cadeti (12 – 13 ani) din 2024

Campionatul Național de Înot – Cadeți (12-13 ani) s-a desfășurat la Târgoviște, în perioada 12-14 iulie 2024, unde sportivii...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro