Ce este un vps hosting și de ce am nevoie de el?

BY: stiridinromania.ro In Comunicate, STIRILE ZILEI

  Site-ul tău web lucrează tot mai lent, chiar dacă au fost implementate toate măsurile necesare unei optimizări de sistem? Cel mai probabil hostingul trebuie schimbat. Chiar dacă găzduirea partajată rămâne a fi o soluție ideală pentru începători, cu timpul acesta își pierde din facilități și devine insuficientă.

      Dar asta nu ar trebui să te îngrijoreze, pentru că chiar și aceste schimbări sunt spre bine. Acest lucru înseamnă că afacerea ta crește și nu stă pe loc. Un furnizor de găzduire îți va oferi, cu siguranță, opțiunile de găzduire la următorul nivel. Și, dacă totuși e vorba de un upgrade, ia în calcul o soluție superioară de hosting, cum este un vps hosting.

Ce este un hosting VPS? 

      Așadar, găzduirea Vps funcționează pe principiul virtualizării, mai exact un server fizic este împărțit în mai multe servere virtuale folosind software-ul de virtualizare. Un server virtual, de regulă, funcționează semnificativ mai bine decât un cont de găzduire partajată, deoarece este independent de alte conturi. Și, deoarece fiecărui server VPS îi este atribuită propria sa adresă IP, orice încălcare a securității unui site web nu va afecta negativ alte site-uri web de pe același server.  

Care sunt avantajele unui vps hosting?

      Fiabilitate – dacă fluxul de circulație crește și resursele devin insuficiente, pot apărea momente de nefuncționalitate ale site-ului. În schimb, un vps hosting are o mai bună capacitate de a gestiona traficul. 

      Sistem de operare preferențial – pe găzduirea partajată utlizarea sistemului de operare este limitat, însă pe un VPS ai posibilitatea de a alege sistemul de operare dorit din distribuția Linux. 

      Control total – ai posibilitatea să obții acces root cu un server VPS. Acest lucru este important în special pentru cei care doresc să instaleze aplicații suplimentare pentru a face față traficului utilizat. 

      Securitate sporită – spammerii vizează, de obicei, site-uri cu circulație mai mare. Tocmai de aceea, izolarea contului VPS este o soluție mai puțin vulnerabilă la amenințările cibernetice.  

     Scalabilitate – de exemplu, dacă deții o afacere online, prin creșterea numărului de vânzări va crește considerabil și traficul de pe site în timpul vânzărilor. În acest caz, ai posibilitatea să-ți extinzi business-ul pe cât e posibil.

     Accesibilitate – un server dedicat oferă resurse dedicate, izolarea completă a contului, acces root și cel mai important, personalizare la un cost mult mai mic decât serverele fizice.

     Asistență tehnică – e clar lucru că în unele cazuri utilizatorii au nevoie de ajutor, deoarece este posibil să nu cunoască complexitatea administrării serverului pentru a îndeplini cerințele tehnice. Prin urmare, majoritatea furnizorilor oferă opțiunea de asistență tehnică. La Megahost, de exemplu, serviciul de asistență oferă panoul de control cPanel gratuit 24/7!

     Așadar, un hosting VPS este o alegere perfectă pentru cei care vor control deplin asupra serviciilor de găzduire web necesare site-ului, precum și o creștere vizibilă în trafic și vânzări. Cu toate acestea, alegerea îți aparține. Evaluează nevoile specifice site-ului tău de afaceri online și alege servere dedicate România care să corespundă nevoilor tale dinamice. 

     Iar dacă ai nevoie de un hosting în România care să funcționeze calitativ și rapid, iar tu să fii liniștit mereu, alege compania MEGAHOST! Aceasta îți poate pune la dispoziție o găzduire web ieftină și, desigur, cele mai avantajoase condițiii! Nu ezita să iei legătura cu noi pentru a face cea mai bună alegere pentru afacere ta!
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Cocaine cartel collapses after final arrests in Spain

Dismantlarea cartelului de cocaina: operatiunea completa

Operațiunea coordonată la nivel internațional a vizat rețeaua criminală care coordona traficul de cocaină în cantități mari din Colombia,...

Read More...
VIDEO OPC a pus lacătul pe încă un restaurant din Complexul Studențesc, în urma unui control! Inspectorii au găsit mizerie și produse alterate

Nereguli grave descoperite la fast-food-ul Roy din Timișoara

Un fast-food din Complexul Studențesc din Timișoara, Roy, a fost închis de către inspectorii de la Protecția Consumatorilor, după...

Read More...
Noul BMW M2

Performanta si eleganta: Noul BMW M2

Noul BMW M2 a fost lansat recent, aducând cu el o mulțime de inovații și upgrade-uri care îl fac...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro