Campania “Detector pentru viață” salvează vieți!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Campania ,,Detector pentru viață\” a salvat vieți într-un incendiu din satul Igriș. Pompierii militari ISU Timiș au intervenit prompt la apelul primit prin 112, datorită semnalului emis de detectorul de fum montat în campanie. Persoanele din locuință, inclusiv minorii, au fost avertizate și au solicitat ajutorul pompierilor, evitând astfel o tragedie.

Echipajele de intervenție au reușit să stingă incendiul fără a înregistra victime sau pagube materiale semnificative. Această intervenție reușită subliniază importanța detectoarelor de fum în prevenirea și limitarea efectelor incendiilor.

În contextul campaniei ,,Detector pentru viață\”, care promovează instalarea detectoarelor de fum în locuințe, este esențial să conștientizăm rolul crucial al acestora în protejarea vieților și a proprietăților. Detectoarele de fum pot face diferența între o situație controlabilă și o tragedie devastatoare.

În județul Timiș, în perioada 05-11.04.2024, au fost distribuite gratuit 500 de detectoare de fum și monoxid de carbon, în cadrul unei inițiative derulate de DSU, IGSU, Eon și Delgaz Grid. Aceste acțiuni de prevenție sunt vitale pentru comunitate și ar trebui să fie prioritate pentru fiecare locuință.

Încurajăm toți locuitorii să instaleze detectoare de fum în locuințele lor și să participe activ la măsurile de prevenire a incendiilor. Protejarea vieților și a bunurilor materiale este responsabilitatea fiecăruia dintre noi, iar campaniile de informare și distribuire a echipamentelor de prevenție sunt un pas important în această direcție.

Sursa: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Campania ,,Detector pentru viață” salvează vieți! Sâmbătă, 27.04.2024, la ora 13:37 pompierii militari ISU Timiș au fost solicitați prin apel 112 să intervină pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la o locuință din satul Igriș. Persoanele din imobil, printre care și minori, au fost avertizate de producerea incendiului prin semnalul detectorului de fum montat în campania ,,Detector pentru viață”, solicitând astfel, în cel mai scurt timp, intervenția pompierilor. Astfel, a-au deplasat de urgență la locul evenimentului pompierii din cadrul Secției Sânnicolau Mare cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, dar și voluntarii din comuna Sânpetru Mare. Din fericire nu s-au înregistrat victime, nici pagube materiale semnificative. Vă reamintim, detectoarele de fum pot face diferența între limitarea efectelor unui incendiu și o tragedie. INSTALAȚI DETECTOARE ÎN LOCUINȚE ȘI PROTEJAȚI-VĂ FAMILIA! INFO BACKGROUND În perioada 05-11.04.2024, la nivelul județului Timiș au fost montate cu titlu gratuit 500 detectoare de fum și monoxid de carbon, distribuite prin intermediul campaniei DSU și IGSU, împreună cu Eon și Delgaz Grid.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Turneul Tennis Europe U14, Ediția Nr. 12 – Centrul Național de Tenis Găzduiește Campionii de Mâine

Centrul Național de Tenis găzduiește a 12-a ediție a prestigiosului turneu Tennis Europe U14, Category 1, care reprezintă o...

Read More...
Prin Programul Național de Redresare și Reziliență: Investiții pentru Delta Dunării

Investiții pentru Delta Dunării: Proiecte și Perspective

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat la o întâlnire de lucru cu autoritățile locale și oficiali ai...

Read More...
Accesorii BMW M Performance pentru noile BMW Seria 5 Touring şi BMW i5 Touring

Accesorii BMW M Performance pentru noile modele BMW Seria 5 Touring și BMW i5 Touring

BMW Seria 5 Touring, modelul emblematic al plăcerii de conducere, se reinventează pentru a include propulsia electrică în a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro