Campania de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în Zona 1 Rural a judeţului Timiş

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
A patra campanie trimestrială din anul 2023 de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în mediul rural din Zona 1 a județului Timiș!

RETIM și ADID Timiș organizează în perioada 31 octombrie – 29 noiembrie 2023 a patra campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în Zona 1 Rural a județului Timiș. Această inițiativă are ca scop protejarea mediului înconjurător prin reducerea cantității de deșeuri abandonate în natură și promovarea reciclării.

Localitățile incluse în această campanie sunt Bucovăț, Parța, Variaș, Sânandrei, Săcălaz, Șandra, Iecea Mare, Mașloc, Pișchia, Fibiș, Cărpiniș, Cenei, Checea, Foeni, Otelec, Uivar, Dudeștii Noi, Becicherecu Mic, Satchinez, Biled, Giulvăz și Peciu Nou.

Cetățenii din aceste localități pot preda deșeurile voluminoase prin aport voluntar și gratuit în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare. Deșeurile pot fi depuse în intervalul orar specificat în tabelul de mai jos.

Deșeurile voluminoase care pot fi predate în cadrul acestei campanii includ mobilierul (comode, mese de cafea, mese de toaletă, mese decorative), mesele de scris pentru copii, rafturile, etajerele, covoarele, carpetele, preșurile, canapelele, paturile, dulapurile, birourile, scaunele, banchetele, saltelele, oalele, ceasurile, perdelele, draperiile, dulapurile de baie, suporturile prosoape, lustrele, tablourile, obiectele sanitare (căzi, vase de toaletă, robineți, cabine de duș, etc.), obiectele mari de folosință îndelungată precum caloriferele din fontă, caloriferele din aluminiu, ușile, tocurile de uși și tocurile de geamuri, etc.

În schimb, campania nu vizează alte categorii de deșeuri precum deșeurile reziduale, reciclabile, de construcții, vegetale sau periculoase. De asemenea, nu se colectează deșeurile de echipamente electrice, electronice și electrocasnice, cum ar fi televizoarele, mașinile de spălat, frigiderele, radio-urile, echipamentele de iluminat, computerele, etc.

Persoanele interesate pot preda deșeurile voluminoase în punctele de colectare indicate în tabelul de pe site-urile www.retim.ro și www.adidtimis.ro/stiri. De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07:00 și 19:00, pentru a oferi informații suplimentare și pentru a răspunde la întrebări legate de această campanie.

Sursa: www.sursadevest.ro

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș organizează în perioada 31 octombrie – 29 noiembrie 2023 cea de a patra campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase din Zona 1 Rural a judeţului Timiş.

Sunt cuprinse localitățile Bucovăț, Parța, Variaș, Sânandrei, Săcălaz, Șandra, Iecea Mare, Mașloc, Pișchia, Fibiș, Cărpiniș, Cenei, Checea, Foeni, Otelec, Uivar, Dudeștii Noi, Becicherecu Mic, Satchinez, Biled, Giulvăz și Peciu Nou.

CINE poate preda deşeuri voluminoase

Cetățenii din localităţile menţionate mai sus pot depune prin aport voluntar și gratuit deșeurile voluminoase în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare și între orele menționate în tabelul de mai jos.

CE se poate preda în cadrul acestei campanii

DEŞEURILE VOLUMINOASE sunt:

  • mobilier, comode, mese de cafea, mese de toaletă, mese decorative;
  • mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice;
  • covoare, carpete, preșuri;
  • canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, saltele;
  • oale;
  • ceasuri;
  • perdele, draperii;
  • dulapuri de baie, suporturi prosoape;
  • lustre, tablouri;
  • obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robineți, cabine de duș, suporturi, baterii sanitare, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă;
  • obiecte mari de folosință îndelungată precum: calorifere din fontă, calorifere din aluminiu, uși, tocuri de uși şi tocuri de geamuri, etc

CE NU se poate preda în cadrul acestei campanii

  • –          NU se preiau alte categorii de deșeuri: reziduale, reciclabile, de construcții, vegetale, periculoase;
  • NU se colectează deșeurile de echipamente electrice, electronice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, radio-uri, echipamente de iluminat, computere, etc.)

UNDE şi CÂND se pot preda deşeurile voluminoase

Detalii despre efectuarea acestor campanii pe www.retim.ro și www.adidtimis.ro/stiri.De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07:00 – 19:00.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Sfaturi de moda pentru sezonul primavara-vara 2024

Iulius Town propune sugestii interesante pentru garderoba de primavara-vara 2024 Pentru cei care abia asteapta sa-si actualizeze garderoba pentru sezonul...

Read More...
NASA Earns Best Place to Work in Government for 12 Straight Years

NASA, Cel Mai Bun Loc de Muncă în Guvernul Federal – 2023

NASA a fost desemnată joi ca fiind cel mai bun loc de muncă în guvernul federal în 2023 -...

Read More...
Prezentare de carte Mazzini și românii. „Apostolul națiunii” și Risorgimento-ul european – Academia Română, Filiala Iași

Mazzini și românii: Apostolul națiunii și Risorgimento-ul european

Evenimentul de prezentare a cărții "Mazzini și românii. „Apostolul națiunii” și Risorgimento-ul european" va avea loc la Facultatea de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro