Calificare în Challenge Cup pentru CSM Lugoj în urma unui meci echilibrat

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Sm’Aesch Pfeffingen – CSM Lugoj 3-2! Bucuria calificării, după o partidă în care am odihnit titularele – Redeșteptarea

Echipa de volei feminin Sm’Aesch Pfeffingen a învins CSM Lugoj în meciul retur din 16-imile de finală ale CEV Challenge Cup, competiție care a adunat 64 de echipe de top din voleiul feminin european. Meciul a avut loc marți, 14 noiembrie, la MZH Löhrenacker din Aesch. Cu toate că Lugojul a pornit cu avantajul unei victorii categorice în tur, cu scorul de 3-0, partida a fost una destul de disputată.

Arbitrii partidei au fost olandezul Raymond Haamberg și belgianul Robin Schoenmakers. Lugojul a dominat jocul până în setul doi, care a fost decisiv pentru calificare. În seturile 3, 4 și 5, ambele echipe au jucat cu rezervele, nicio jucătoare de bază nefiind prezentă pe teren.

Primul set s-a încheiat în doar 20 de minute, cu un scor de 25-12 în favoarea echipei Lugoj. Setul al doilea a fost mai echilibrat, însă Lugojul a reușit să câștige cu scorul de 25-18, asigurându-și astfel calificarea.

Cu toate acestea, în lipsa jucătoarelor de bază, gazdele au reușit să recupereze terenul și să câștige primul set din dubla manșă, cu scorul de 25-19. Setul patru a fost dominat de jucătoarea Tabea Eichler de la Sm’Aesch Pfeffingen, care a reușit să adune deja 25 de puncte, iar Lugojul a cedat setul cu scorul de 25-14.

Astfel, cu 2-2 la seturi, meciul a intrat în prelungiri. Lugojul a pierdut setul V cu scorul de 15-5, însă s-a bucurat de calificare și mai ales de faptul că a rămas cu întregul lot de jucătoare disponibil, ceea ce va conta cu siguranță în partidele viitoare.

Această victorie reprezintă un moment important pentru echipa Sm’Aesch Pfeffingen și o încurajare pentru meciurile viitoare din CEV Challenge Cup. Cu toate că Lugojul a avut un avantaj inițial, echipa elvețiană a reușit să revină și să obțină calificarea.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

MZH Löhrenacker din Aesch a găzduit marți, 14 noiembrie, meciul retur din 16-imile de finală ale ediției 2023-2024 a CEV Challenge Cup, competiție care a aliniat la start 64 de echipe de top din voleiul feminin european. S-au întâlnit Sm’Aesch Pfeffingen și CSM Lugoj, care pornea cu avantajul unei victorii categorice în tur, cu 3-0.

Arbitrii partidei au fost olandezul Raymond Haamberg (principal) și belgianul Robin Schoenmakers (secund).

Lugojul a dominat lejer partida până în setul doi, decisiv pentru calificare. În seturile 3, 4 și 5 s-a jucat cu rezervele, nicio titulară nefiind prezentă pe teren.

Primul set s-a consumat după doar 20 de minute de joc. Cu un scor simetric ca la partida tur de acasă, Lugojul s-a impus cu 25 – 12.

Setul al doilea, cel decisiv pentru calificare, a fost mai echilibrat, dar la final, Lugojul a avut din nou câștig de cauză: 25-18.

Banca noastră tehnică a ales să ruleze întregul lot 

La acest scor, CSM era calificată. În lipsa titularelor noastre gazdele au reușit să recupreze terenul și să câștige primul set din dubla manșă: 25-19.

Setul patru s-a desfășurat în acceași notă. Pe fondul prestației excelente a jucătoarei Tabea Eichler de la gazde, care avea deja 25 de puncte reușite, cedăm setul cu 25-14.

Și așa, cu 2-2 la seturi, am ajuns în ”prelungiri”. Pierdem setul V cu 15-5, dar ne bucurăm de calificare și mai ales de faptul că rămânem cu lotul întreg, lucru ce va conta cu siguranță în economia partidelor viitoare.

Cristian Ghinea



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Vizita șefului DSU la Suceava: Mulțumiri și urări de “La mulți ani” salvatorilor suceveni

Aflat în vizită la Suceava, dr. Raed Arafat, șeful DSU, a participat la evenimentul prilejuit de împlinirea a 100...

Read More...
Graphic shows a possible future General Electric jet engine with exposed fan blades in front of a cut-away-interior view of its core mechanisms -- all part of NASA's HyTEC research project.

NASA si industria incep proiectarea unui nou concept de motor pentru avioanele viitoare – inovatie pentru generatia viitoare

NASA și industria vor începe în curând proiectarea unui nou concept de motor cu reacție pentru viitoarea generație de...

Read More...

Karateka Patricia Nastas câștigă medalia de bronz la Karate 1-Youth League

Karateka româncă Patricia Nastas a reușit să obțină medalia de bronz la competiția Karate 1-Youth League desfășurată în orașul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro