Bucurie în dăruire: Campanie umanitară de Paște pentru 400 de copii din județul Constanța

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Lifestyle

Suntem bucuroși să vă invităm în cadrul campaniei umanitare Bucurie în dăruire, pe care o organizăm cu ocazia Paștelui. Sărbătoarea aduce cu sine nu doar momente de bucurie, ci și oportunități minunate pentru fapte bune. Cu această ocazie, ne-am propus să oferim cadouri la 400 de copii din medii defavorizate, din județul Constanța. Împreună, vom împărtăși din frumusețea sărbătorilor pascale, aducând un coș de Paște, speranță și seninătate pe chipurile copiilor.

În perioada 22-26 aprilie, între orele 12:00-19:00, la sediul din Mircea Vulcănescu nr. 99-101, București, vom strânge următoarele categorii de donații: cărți (noi sau în stare foarte bună), jocuri și jucării (noi sau în stare foarte bună), produse de igienă, dulciuri și alimente.

Fiecare donație pe care o primim, va fi selectată cu atenție pentru un cadou special, specific vârstei copilului la care va ajunge. Prin urmare, donațiile nu necesită ambalare în prealabil.

Sâmbătă, pe 27 aprilie, vom merge la fiecare din cei 400 de copii pentru a le dărui cadourile personal și a crea amintiri speciale pentru ei. Cei care doresc să sprijine campania prin voluntariat, sunt invitați să acceseze secțiunea Implică-te de pe site.

Fiecare donație este importantă, și aduce cu sine speranță și bucurie în inimile copiilor. Alăturați-vă campaniei noastre pentru o lume mai bună și mai frumoasă, și un gest care pentru acești copii contează.

Website campanie: https://www.fiimoscraciunpentruozi.ro/campanie-paste/ 

Instagram: https://www.instagram.com/fiimoscraciunpentruozi/ 

Eveniment: https://www.facebook.com/events/434511612387612 

Date contact: contact@fiimoscraciunpentruozi.ro | +40 741 010 358

Campania umanitară „Bucurie în dăruire” este o iniţiativă civică organizată cu sprijinul logistic al Asociaţiei Create Yourself.

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionii ITF J200 Târgu Jiu: rezultatele competiției de tenis

Campionii ITF J200 Târgu Jiu s-au desfășurat recent la Florin Mergea Tennis Academy, unde tinerii tenismeni au dat tot...

Read More...
Accident la intrarea în localitatea Izvoarele!

Accident rutier la ieșirea din Izvoarele spre Horia.

În urma unui accident rutier produs la ieșirea din localitatea Izvoarele către Horia, polițiștii tulceni au constatat că un...

Read More...

Performanta la Campionatul European de Culturism si Fitness 2024

Anul 2024 începe în forță pentru sportivul român de culturism și fitness, care a obținut locul 1 la campionatul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro