“Breaking News: Designerul șef BMW decide să renunțe la dezordine și să opteze pentru un design mai curat în viitoarele modele”

BY: stiridinromania.ro In Auto

Designerul șef de la BMW a anunțat că viitoarele modele ale mărcii vor avea un design mai curat. Wow, ce știre! Cine ar fi crezut că BMW, una dintre cele mai mari și respectate mărci auto din lume, va merge pe ideea de a face mașinile mai curate?

Dar să nu ne grăbim să judecăm. Poate că designerul șef de la BMW se referă la curățarea mașinilor de murdărie și praf, și nu la design-ul propriu-zis. În acest caz, felicitări BMW, sunteți pe drumul cel bun!

Dar dacă vorbim despre design-ul propriu-zis, nu putem să nu ne întrebăm: ce înseamnă “mai curat”? O să avem mașini fără linii și fără detalii, doar o carcasă albă și lucioasă? Sau poate că vom avea mașini cu o singură linie, pentru că asta înseamnă curat?

În timp ce ne gândim la asta, nu putem să nu remarcăm că designerul șef de la BMW nu a specificat cum anume va fi acest design mai curat. Poate că el crede că dacă spune că mașinile vor fi mai curate, toată lumea o să înțeleagă ce vrea să spună.

Dar nu-i nimic, nu e nevoie să ne facem griji. În cele din urmă, design-ul nu e chiar atât de important. Cât timp mașinile merg bine și sunt sigure, cine se uită la ele? Oricum, majoritatea oamenilor cumpără BMW pentru a arăta bine și pentru a impresiona, nu pentru a se uita la design-ul propriu-zis.

Așadar, dragi prieteni, nu trebuie să ne facem prea multe griji. Dacă BMW spune că viitoarele modele vor avea un design mai curat, atunci așa va fi. Dar să nu uităm că design-ul nu e chiar atât de important. Important e să avem mașini care merg bine și care sunt sigure. În cele din urmă, asta e tot ce contează.

Sursa si foto: Link sursa

Acest articol este un pamflet marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

 17 octombrie 2023: Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80“

Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80” la Academia Română

Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80“ Academia Română are programată pentru data de 17 octombrie 2023 o sesiune aniversară...

Read More...

Dominarea lui Dinamo în Campionatele Naționale de SAMBO

Echipa de sambo a clubului Dinamo a dominat Campionatele Naționale, obținând rezultate remarcabile. Această disciplină de arte marțiale a...

Read More...
Muzică, mâncare, distracție și multe surprize! Începe Festivalul Internaţional de Recitare în Grai Străbun şi Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ”

Festivalul Internațional de Recitare în Grai Străbun și Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ” revine în Plaza Ohaba Forgaci ||

Ohaba Forgaci se pregătește să gazduiască cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Recitare în Grai Străbun și...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro