Bradul Dorintelor: Angajatii UBC aduc zambete pe chipurile a 335 de copii defavorizati

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Angajații United Business Center (UBC) din Iulius Town au adus zâmbete pe chipurile a 335 de copii din medii defavorizate din proximitatea Timișoarei, deoarece bradul de Crăciun care îndeplinește dorințe a fost împodobit și în acest an. Scrisorile copiilor mai puțin norocoși au ajuns la cei din UBC, iar ei l-au ajutat pe Moș Crăciun să le ducă daruri celor mici.

Cei mai fericiți de Crăciun sunt cu siguranță copiii, care așteaptă nerăbdători să vadă ce daruri le aduce Moșul. Pentru 335 de copii din centrele de plasament – Casa Olarului Timișoara – Fundația Umanitară Chosen, Asociația Creștină For Help Timișoara, Casa de tip familial Sfântul Mihail Săcalaz, Casa de tip familial Casa Andrei, Centrul de Primire în Regim de Urgență Timișoara, Centrul Ioana Antida Lugoj, Centrul de plasament Lugoj, Centrul de plasament Nădrag, Centrul de plasament Găvojdia, precum și copiii din familii cu dificultăți financiare din comunele Tomești, Pietroasa, Curtea, Făget și Timișoara – Moș Crăciun a ajuns mai devreme și le-a adus pe lângă cadourile dorite și un strop de fericire, în preajma sărbătorilor.

Și anul acesta, spiridușii au fost angajații de clădirile de birouri din ansamblul mixt Iulius Town, care au primit scrisorile cu gândurile celor mici și le-au îndeplinit dorințele. Comunitatea din UBC s-a mobilizat și a trimis către cei mici hăinuțe de iarnă, mingi de fotbal, păpuși, role, mașinuțe, jocuri educative și cărți. Copiii nu au uitat să îi amintească Mosului că au fost cuminți în acest an.

Campania “Bradul Dorințelor” a fost organizată de United Business Center împreună cu Asociația Action for People.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș și Poliția Locală a municipiului Timișoara, precum și copiii de la Asociația Evanghelică și de Caritate “Isus Speranța României” din Timișoara au adus astăzi la sediul ITM Timiș spiritul sărbătorilor de iarnă prin mesajul colindelor care vestesc nașterea Mântuitorului.

Le mulțumim pentru bucuria transmisă și buna colaborare interinstituțională! (I.P.)

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Angajatii United Business Center (UBC) din Iulius Town au adus zambete pe chipurile a 335 de copii din medii defavorizate din proximitatea Timisoarei, pentru ca bradul de Craciun care indeplineste dorinte a fost impodobit si in acest an. Scrisorile copiilor mai putin norocosi au ajuns la cei din UBC, iar ei l-au ajutat pe Mos Craciun sa le duca daruri celor mici.

Cei mai fericiti de Craciun sunt cu siguranta copiii, care asteapta nerabdatori sa vada ce daruri le aduce Mosul. Pentru 335 de copii din centrele de plasament – Casa Olarului Timisoara – Fundatia Umanitara Chosen, Asociatia Crestina For Help Timisoara, Casa de tip familial Sfantul Mihail Sacalaz, Casa de tip familial  Casa Andrei, Centrul de Primire in Regim de Urgenta Timisoara, Centrul Ioana Antida Lugoj, Centru de plasament Lugoj, Centru de plasament Nadrag, Centru de plasament Gavojdia, precum si copiii din familii cu dificultati financiare din comunele Tomesti, Pietroasa, Curtea, Faget si Timisoara – Mos Craciun a ajuns mai devreme si le-a adus pe langa cadourile dorite si un strop de fericire, in preajma sarbatorilor.

Si anul acesta, spiridusii au fost angajatii de cladirile de birouri din ansamblul mixt Iulius Town, care au primit scrisorile cu gandurile celor mici si le-au indeplinit dorintele. Comunitatea din UBC s-a mobilizat si a trimis catre cei mici hainute de iarna, mingi de fotbal, papusi, role, masinute, jocuri educative si carti. Copiii nu au uitat sa ii aminteasca Mosului ca au fost cuminti in acest an.

Campania „Bradul Dorintelor” a fost organizata de United Business Center impreuna cu Asociatia Action for People.

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Timis si Politia Locala a muncipiului Timisoara precum si copiii de la Asociatia Evanghelistica si de Caritate ”Isus Speranta Romaniei” din Timisoara au adus astazi la sediul ITM TIMIS spiritul sarbatorilor de iarna prin mesajul colindelor care vestesc nasterea Mantuitorului.

Le multumim pentru bucuria transmisa si buna colaborare interinstitutionala! (I.P.)

 Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Six students were ready to explain a technology they detailed on a poster.

Studenții din California ajută la soluționarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiuni viitoare cu drone pe Pământ și alte planete

Studenții de la o universitate care deservește o minoritate din California ajută la rezolvarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiunile...

Read More...
ZILELOR EUROPENE ALE ARHEOLOGIEI la Cetatea Noviodunum

Zilele Europene ale Arheologiei la Cetatea Noviodunum

În perioada 14-15 iunie 2024, la Cetatea Noviodunum din Isaccea, județul Tulcea, vor avea loc evenimente speciale dedicate Zilelor...

Read More...
Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila- FOTO

Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila

Într-o atmosferă de sărbătoare, credincioșii s-au adunat la Mănăstirea Rafaila pentru a comemora ziua Sfântului Luca al Crimeei, un...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro