Boris Johnson a denunțat poliția pentru suspiciunea de încălcare a regulilor COVID (din nou) – POLITICO.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Boris Johnson s-a referit la poliție pentru suspiciunea de încălcare a regulilor COVID (din nou) – POLITICO

Boris Johnson a fost trimis la poliție pentru presupusa încălcare a regulilor COVID, din nou

Prim-ministrul britanic, Boris Johnson, a fost trimis la poliție pentru presupusa încălcare a regulilor COVID, după ce a fost fotografiat în timp ce mergea în parc cu un grup de persoane. Imaginile, care au fost publicate pe Twitter, arată că Johnson mergea cu soția sa și cu un alt cuplu în Parcul Regent din Londra, duminică după-amiaza.

Conform regulilor COVID din Anglia, care sunt în vigoare din 29 martie, oamenii pot încălca restricțiile de distanțare socială doar pentru a se întâlni cu una sau două persoane din afara gospodăriei lor, pentru a face exerciții fizice sau pentru a merge la cumpărături esențiale. Întâlnirile în grupuri mai mari de șase persoane sunt interzise.

Un purtător de cuvânt al lui Johnson a declarat că prim-ministrul a respectat regulile în timpul plimbării sale și că nu va fi sancționat de poliție. Cu toate acestea, acesta nu este primul incident în care Johnson a fost suspectat că încalcă regulile COVID. La începutul acestui an, a fost fotografiat în timp ce mergea în parcul Olympian Way din Londra cu un grup de persoane, în timp ce orașul era în lockdown.

Johnson a fost criticat în repetate rânduri pentru gestionarea pandemiei COVID-19 în Marea Britanie, inclusiv pentru întârzierea în instituirea unor măsuri de carantină și pentru lipsa de echipamente de protecție pentru personalul medical. Până în prezent, Marea Britanie a înregistrat peste 4,3 milioane de cazuri confirmate de COVID-19 și peste 126.000 de decese.

Sursa si foto: politico.eu

Un articol marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro