“Apararea neconditionata a primarului Vasile Pavăl: Vicetovarasul Lucian Braniște minimalizeaza problemele cetatenilor”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Viceprimarul Lucian Braniște - aghiotantul loial al primarului Pavăl sau slujitor al cetățenilor?

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, beneficiază de sprijinul necondiționat al viceprimarului Lucian Braniște, care își asumă rolul de apărător fidel al edilului. Chiar și atunci când cetățenii ridică probleme și nemulțumiri legate de administrația locală, Braniște intervine pentru a-i contrazice și a minimaliza responsabilitatea primarului. Indiferent că este vorba de străzi deteriorate sau alte probleme administrative, viceprimarul caută să scape de vina pe care o atribuie altor instituții sau Consiliului Județean.

În contextul în care municipiul Vaslui se confruntă cu numeroase probleme și nevoi nerezolvate, viceprimarul Braniște a ales să se facă remarcat prin devotamentul față de primar și ignorarea intereselor cetățenilor. Un exemplu elocvent este situația de pe Bulevardul Traian, unde lipsa marcajelor rutiere și funcționarea defectuoasă a semafoarelor au creat haos în trafic și au pus în pericol siguranța pietonilor, în special a copiilor. În ciuda acestor probleme evidente, Braniște minimalizează importanța lor și evită să acorde atenție preocupărilor cetățenilor.

Doar atunci când cetățenii s-au revoltat public și au exprimat nemulțumirea față de situația existentă, viceprimarul a luat atitudine. Într-o postare pe Facebook, Braniște a anunțat că lucrările de amenajare a pistei de biciclete și realizarea marcajelor vor fi accelerate, iar un nou semafor va fi montat. Totuși, aceste măsuri par a fi o reacție la incidentul tragic în care o femeie a murit după ce a fost lovită de o mașină pe Bulevardul Traian. De ce viceprimarul nu a ieșit înainte cu aceste soluții și nu a acționat preventiv pentru siguranța cetățenilor?

Situația ridică semne de întrebare cu privire la interesul real al primarului Vasile Pavăl față de problemele municipiului și la responsabilitatea sa în rezolvarea acestora. Este îngrijorător faptul că cetățenii trebuie să se revolte pentru ca autoritățile locale să ia măsuri și să acorde atenție problemelor stringente. Apariția viceprimarului Lucian Braniște ca un apărător fervent al primarului poate fi interpretată ca o încercare de mascare a inacțiunii edilului și ignorarea nevoilor cetățenilor.

În concluzie, situația din municipiul Vaslui evidențiază o problemă mai largă cu care se confruntă mulți români: lipsa responsabilității și implicarea slabă a autorităților în rezolvarea problemelor locale. Este necesar ca primarii și viceprimarii să fie mai implicați și responsabili față de nevoile cetățenilor, iar aceștia să nu fie nevoiți să se revolte pentru a-și vedea problemele rezolvate.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Primarul municipiului Vaslui, social democratul Vasile Pavăl, are un cățeluș loial care sare imediat să îl apere atunci când cetățenii au vreo nemulțumire. Viceprimarul Lucian Braniște se dovedește a fi cel mai aprig apărător al social democratului Pavăl. Nu contează că edilul a abandonat de ceva vreme primăria și nu mai este interesat de problemele municipalități, viceprimarul Braniște este mereu pe fază și caută să își apere stăpânul. Dacă pe străzi sunt probleme din cauză că se surpă asfsltul sau din cauza craterelor, nu este vina primarului Vasile Pavăl așa cum spun cetățenii. Vine Braniște imediat și îi contrazice, ba că problema este în curs de rezolvare, ba că vina aparține Consiliului Județean sau altor instituții. 

Într-o perioadă în care cetățenii municipiului Vaslui se confruntă cu numeroase probleme, un personaj caraghios a intrat în scenă, promițând să-l apere cu înverșunare pe primarul Vasile Pavăl. Viceprimarul Lucian Braniște a devenit cunoscut drept un apărător loial al stăpânului său, în detrimentul intereselor și nevoilor cetățenilor. Așa a ales Braniște să se facă remarcat. Un exemplu recent care ilustrează în mod clar servilismul viceprimarului Lucian Braniște este situația de pe Bulevardul Traian, unde lipsa marcajelor rutiere a devenit o problemă notorie. În timp ce cetățenii se plâng de riscurile de siguranță și de haosul creat în trafic, Braniște se grăbește să minimalizeze importanța acestui aspect. Cu numai câteva zile înainte de începerea noului an școlar, părinții și nu numai sunt îngrijorați când vine vorba de siguranța copiilor care circulă pe Bulevardul Traian. Situația devine cu atât mai alarmantă cu cât nicio trecere de pietoni nu este marcată pe carosabil, iar semafoarele nu funcționează. 

Până când cetățenii nu s-au revoltat și până când nu și-au strigat public nemulțumirea, cățelușul lui Pavăl nu a scos un sunet.  Cum problema a părut în spațiul public, imediat aghiotantul primarului pesedist a început să mârâie. “Chiar dacă Strada Traian este în continuare predată constructorului, celor de la SC Viacons Rutier SRL, Primăria Municipiului Vaslui a solicitat urgentarea lucrărilor. Astfel, de astăzi, cei de la SC Viacons Rutier SRL au început să toarne pista de biciclete, urmând ca în cursul acestei săptămâni să fie realizate și marcajele, atât de necesare unui trafic auto și pietonal, în bune condiții. În scurt timp va fi montat și pus în funcțiune și un nou semafor tot pe Strada Traian, pe lângă cel existent care a fost repornit deja. Siguranța cetățenilor municipiului Vaslui este o prioritate pentru autoritățile locale, dar ține de fiecare să fim conștienți că trebuie să ne asigurăm și să fim atenți în trafic, atât ca pietoni, dar și conducători auto”, s-a grăbit să scrie Braniște pe facebook. Declarația măscăriciului lăsat să se joace de-a primarul vine după ce o femeie a murit fiind izbită de o mașină în timp ce traversa strada. După nefericitul eveniment, vasluienii s-au revoltat și au reclamat că viață le este pusă în pericol atunci când circulă pe Bulevardul Traian. Este curios de ce viceprimarul Lucian Braniște nu a ieșit public înainte să apară problemele și să spună că minunatul său stăpân Vasile Pavăl s-a gândit la rezolvarea ei. Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Man and young male student demonstrate how to sleep in space to a group of elementary students

NASA Stennis: Martie 2024

NASA Stennis, lider în explorarea spațiului: Martie 2024 Centrul Spațial NASA Stennis este în plină efervescență în această perioadă, marcând...

Read More...
Sisteme agroalimentare durabile și antreprenoriat rural – Academia Română, Filiala Iași

Colaboratori din domeniul cercetării economice

Un grup de cercetători români din cadrul Institutului de Cercetări Economice și Sociale „Gheorghe Zaneˮ au realizat un studiu...

Read More...

Spectacolul fenomen al anului – MEŞTERUL MANOLE – OPERĂ ROCK ÎN CONCERT ajunge la SIBIU, CLUJ-NAPOCA şi ARAD în aprilie

Spectacolul fenomen  MEŞTERUL MANOLE – OPERĂ ROCK în concert porneşte în turneu naţional în luna aprilie. Producţia Teatrului Naţional...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro