Anamaria Gavrilă: “România Educată a devenit România Drogată.”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Articole, STIRILE ZILEI

În ultima vreme, problema drogurilor în școli a devenit una dintre cele mai mari preocupări ale societății românești. Toată România știe despre această problemă, dar se pare că nimeni nu face nimic. Aceasta problema a fost prezentata in declaratia politica a deputatei Anamaria Gavrila de astazi. Redam declaratia integral mai jos.

“Droguri în școli –  o dramă despre care toată România știe dar nimeni nu face nimic, se întâmplă nenorociri în băile și pe holurile școlilor, mulți ajung să se sinucidă, viitorul României este în pericol. Aceasta este adevărata pandemie periculoasă în România. De ce guvernanții PNL și PSD tac?

De curând au fost prinși niște traficanți de droguri. Printre cei duși la audieri sunt inclusiv copii unor persoane influente, precum secretari de stat sau experți în Direcția Națională Anticorupție. Absolut șocant! Astfel se explică de ce politicienii noștri tac! Oamenii puși de politicienii în funcții publice ne distrug viața și copii.

România educată a devenit România drogată. O dramă națională – distrugi copii – prin ignoranță, droguri, energizante, mâncare fast food care numai nutrienți nu conține, care îi slăbește – fizic și psihic, îi ții dependenți de telefon și calculator pentru că nu ai programe adecvate unde ei să își poată dezvolta potențialul uman cu care au venit pe această lume, nu au consilieri, psihologi – REZULTATUL –  În rândul tinerilor români, sinuciderea este a doua cauză de mortalitate, după accidentele rutiere.

Părinții nu sunt pregătiți pentru aceasta schimbări mari în societate, sau sunt plecați în străinătate, profesorii nu sunt pregătiți să cunoască psihologic copii pentru fiecare etapă de creștere și dezvoltare. Și părinții și profesorii eșuează. Unde sunt liderii României în această ecuație?

Acum, vin unii politicieni și ne aruncă praf în ochi, spunând că se vor face dezbateri. Serios? O dezbatere este despre argumente pro și contra. Ce argumente pro poți să ai aici? Această problemă a drogurilor în școli este una acută și cu cel mai mare grad de urgență! Avem nevoie de acțiuni ferme a Agenției Naționale Antidrog. De unde vin aceste droguri, cine permite să ajungă la copii în școli și de ce dezbateți problema pe la emisiuni în loc să luați pas cu pas școlile și să identificați de unde vin drogurile?

Părinții trebuie să ia atitudine! Părinții trebuie să confrunte conducerea școlii despre ce se întâmplă – Până când această problemă va fi eliminată total din școli.

Fenomenul drogurilor în școli va dispărea doar prin implicarea noastră, a tuturor! E nevoie de noi toți să acționăm! Și doar când vom face loc oamenilor competenți pentru funcțiile din instituțiile statului vom avea o societate pe care ne-o dorim.

Deputat Anamaria Gavrilă

Circumscripția electorală 22 HUNEDOARA”
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Semnarea Memorandumului de Înțelegere între UNICEF și MAI pentru reducerea riscului la dezastre

Astăzi, 18 iulie, la sediul MAI, șeful DSU, dr. Raed Arafat a primit vizita unei delegații conduse de Reprezentanta...

Read More...

Eurodeputata Diana Șoșoacă a fost scoasă din plenul Parlamentului European pentru că a încălcat regulile de conduită

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a cerut scoaterea din sală a Dianei Șoșoacă deoarece aceasta încerca să întrerupă discursul...

Read More...
Investiții majore pentru dezvoltarea subunităților de intervenție! Făgetul va avea stație de pompieri nouă

Stația de Pompieri Făget, O Nouă Casă Pentru Salvatori

Pompierii din Făget vor avea parte de o "casă nouă" în centrul orașului, conform unui proiect de construcție ce...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro