Ana Maria Pîrvu și Ionela Iordan, campioana și vicecampioana mondială la lupte pe plajă

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Două luptătoare române s-au clasat pe podium la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă desfășurat recent. Ana Maria Pîrvu a obținut medalia de aur la categoria 50 de kg în competiția de seniori, în timp ce Ionela Iordan a câștigat medalia de argint la categoria 70 de kg în competiția pentru sportivii sub 17 ani. Ambele luptătoare sunt antrenate la Clubul Sportiv Rapid de către Ștefan Gheorghiță, Cornel Zaharia și Ion Tase.

Aceste rezultate impresionante confirmă talentul și pregătirea excelentă a celor două sportive. Ana Maria Pîrvu și Ionela Iordan au demonstrat că sunt printre cele mai bune luptătoare din lume în categoriile lor de greutate. Performanțele lor reprezintă o mândrie pentru România și pentru clubul lor.

De asemenea, merită menționați și ceilalți sportivi ai Clubului Sportiv Rapid care vor intra în competiție în zilele următoare. Marian Subțirică, Sebastian Brăilescu, Doru Dincă și Eusebiu Tiba vor lupta în categoriile lor de greutate la competiția rezervată sportivilor sub 20 de ani. Le urăm mult succes tuturor și sperăm că vor obține rezultate pe măsura talentului și pregătirii lor.

Luptele pe plajă sunt o disciplină sportivă care câștigă tot mai multă popularitate în România și în lume. Acest sport solicită forță, agilitate și rezistență fizică și mentală. Performanțele remarcabile ale sportivilor români în această competiție internațională demonstrează nivelul înalt al luptelor pe plajă din țara noastră.

Felicitări Ana Maria Pîrvu și Ionela Iordan pentru rezultatele excelente obținute la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă! Sunteți niște campioane și niște modele pentru tinerii sportivi din România. Vă dorim mult succes și în continuare și sperăm să aduceți și mai multe medalii acasă!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Avem o campioana si o vicecampioană mondială la lupte pe plajă! Ana Maria Pîrvu a terminat pe primul loc întrecerea de seniori, la categoria 50 de kg, iar Ionela Iordan s-a clasat pe locul doi la categoria 70 de kg, în competiția rezervată sportivilor sub 17 ani. Cele doua luptatoare sunt antrenate la CS Rapid de Ștefan Gheorghiță, Cornel Zaharia si Ion Tase. Felicitări Ana Maria si Ionela! Mâine, intră în luptă următorii sportivi ai CS Rapid:
• Marian Subțirică – U20 – cat 80 kg
• Sebastian Brăilescu – U20 – cat 80 kg
• Doru Dincă – U20 – cat 70 kg
• Eusebiu Tiba – U20 – cat 70 kg Mult succes tuturor!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro