AEDOPS a reușit să aducă un strop de bucurie pe fața copiilor defavorizați

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
aedops

Cei 30 de copii şi adulţi se află în evidenţa  „ AEDOPS ” şi au avut parte, după terminarea şcolii, de o vacanţă de vis la mare.

Cei mai mulţi dintre ei, pentru că fac parte din familii sărace, au văzut marea pentru prima oară în viaţă şi au avut, tot pentru prima oară în viaţa lor, o vacanţă adevărată.

„Întâlnirea cu marea a fost foarte emoţionantă, mai ales pentru copii, dar şi pentru părinţii lor, care, deşi muncesc, nu îşi permit nici măcar strictul necesar, cu atât mai mult o vacanţă. Este vorba de familii sărace, de mame singure, cu mai mulţi copii, de oameni care luptă, zi de zi, cu sărăcia, fără să cerşească, muncind cinstit şi făcând voluntariat, în acţiunile asociaţiei“, a spus Mihai Căldăraru – Directorul Executiv al Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul AEDOPS.

Mihai Caldararu impreuna cu copiii

Pentru ca ei să se poată bucura de vacanţa la mare, mai mulţi oameni de suflet şi companii s-au mobilizat şi au strâns bani pentru a le oferi o experienţă de neuitat.

Copiii şi părinţii lor au avut parte de tot ce şi-ar putea dori o familie obişnuită, în vacanţă la mare: plajă, vizită la Delfinariu, Acvariu şi Gradina Zoologică, plimbare pe mare cu barca, mese la restaurant şi distracţie la locurile de joacă.

Mihai Căldăraru îşi propune să repete această experienţă şi în vacanţele viitoare, prin atragerea comunităţii şi a atreprenorilor în proiecte care aduc bucurie oamenilor dezavantajaţi.

Din 2011 și până în prezent, Mihai Căldăraru ” s-a implicat activ în numeroase Campanii și acțiuni umanitare, inclusiv intervenţii medicale şi tratamente, pentru sute de copii sau adulți, cu ajutorul partenerilor și sponsorilor.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Trecerea în neființă a general-locotenentului Ionel CRĂCIUN

Cu profund regret, anunțăm trecerea în neființă a domnului general-locotenent (rtg) dr.ing. Ionel CRĂCIUN, fost comandant al pompierilor din...

Read More...

Medaliații la individual și la echipe la etapa de la Constanța a campionatului național de gimnastică

Recent, la etapa de la Constanța a campionatului național de gimnastică, s-au acordat medalii la nivelul Junioare II, Nivel...

Read More...

Activitate educativă la Colegiul Național “Emanuil Gojdu” Oradea

Colegiul Național ”Emanuil Gojdu” din Oradea a găzduit recent proiectul 𝐒𝐞𝐢𝐬𝐦𝐨𝐆𝐨𝐣𝐝𝐮𝐋𝐀𝐁, unde seismologia și educația s-au unit pentru a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro