Accidente rutiere în județul Dâmbovița: trei copii răniți în două incidente separate

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Autoturism răsturnat în câmp lângă Dărmănești. O femeie a ajuns la spital – incomod-media.ro

Astăzi, 3 noiembrie 2023, trei copii au suferit accidente de circulație în județul Dâmbovița și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Aceste evenimente rutiere au avut loc pe șoselele din comunele Răzvad și Gura Șutii.

Primul incident a avut loc pe DN72, în satul Valea Voievozilor, comuna Răzvad. O femeie în vârstă de 33 de ani, din Târgoviște, a pierdut controlul mașinii sale, a ieșit în afara carosabilului și s-a izbit de un stâlp de electricitate. În urma acestui accident, doi copii în vârstă de 6 ani, care se aflau în mașină, au fost răniți și au fost transportați la spital pentru investigații și tratament.

Al doilea accident a avut loc pe DJ 721, în comuna Gura Șutii. Un autoturism, condus de o femeie de 43 de ani din Târgoviște, a intrat în coliziune cu un ansamblu de autovehicule. În mașina condusă de femeie se afla o fetiță de 7 ani, care a suferit răni și a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul ansamblului de autovehicule era un bărbat în vârstă de 49 de ani, tot din Târgoviște.

Accidentele rutiere implicând copii sunt întotdeauna motive de îngrijorare și ne reamintesc importanța respectării regulilor de circulație și a siguranței în trafic. Conducerea preventivă, viteza moderată și utilizarea centurilor de siguranță pot face diferența între un accident minor și unul grav.

Autoritățile trebuie să continue eforturile de promovare a siguranței rutiere și de implementare a măsurilor care să reducă numărul accidentelor, în special pe drumurile din județul Dâmbovița. Educația rutieră în școli și campaniile de conștientizare a șoferilor privind riscurile și consecințele nerespectării regulilor de circulație sunt extrem de importante pentru prevenirea acestor tragedii.

Sperăm că toți cei implicați în aceste accidente vor avea o recuperare rapidă și că vor fi însoțiți de sprijinul și îngrijirea necesară în această perioadă dificilă. În același timp, este esențial ca comunitatea să fie solidară și să sprijine inițiativele care promovează siguranța rutieră, astfel încât astfel de evenimente să poată fi prevenite în viitor.

Sursa: incomod-media.ro

Trei copii au ajuns astăzi, 3 noiembrie 2023, la spital în urma unor accidente de circulație petrecute pe șoselele din județul Dâmbovița.

Primul eveniment rutier, în urma căruia au fost răniți doi copii, s-a petrecut pe DN72, în satul Valea Voievozilor, comuna Răzvad. O femeie de 33 de ani, din Târgoviște, a pierdut controlul asupra volanului, a ieșit în afara carosabilului și s-a ixbit de un stâlp de electricitate. Doi minori de 6 ani, care se aflau în mașină, au ajuns la spital.

Al doilea accident, soldat cu rănirea unei fetițe de 7 ani, s–a consumat pe DJ 721, în comuna Gura Șutii. Un autoturism în care se afla și minora, condus de o femeie de 43 de ani, din Târgoviște, a intrat în coliziune cu un ansamblu de autovehicule, la volanul căruia se afla un bărbat de 49 de ani, tot din Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Accesul în regiunea Belgorod, strict limitat. Un atac rusesc avariază infrastructura din regiunea Sumîi

Guvernatorul Belgorodului, Viaceslav Gladkov, a declarat că restricțiile se aplică localităților „unde situația operațională aferentă este extrem de dificilă”,...

Read More...

Răzvan Arnăut merge la Jocurile Olimpice cu gândul la o medalie olimpică la lupte

Răzvan Arnăut, un sportiv român talentat, se pregătește să participe la Jocurile Olimpice cu un singur gând în minte:...

Read More...

SUA. Kamala Harris are sprijinul politic pentru a deveni candidată la prezidențialele din noiembrie

Un sondaj realizat de Associated Press în rândul delegaților a arătat că Harris are sprijinul a 2.538 de delegați,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro