Accident rutier grav la ieșirea din Huși spre Albița

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Patru persoane au fost rănite în urma unui accident produs la ieșirea din Huși- FOTO

Accident grav pe DE 581, la ieșirea din Huși spre Albița

Secția de pompieri Huși a intervenit într-un accident rutier care s-a produs pe DE 581, la ieșirea din Huși spre Albița, în apropiere de Stația metrologică. Un autoturism în care se aflau patru persoane a fost implicat în accident.

Pompierii salvatori au găsit la fața locului patru victime, una dintre acestea fiind încarcerată. După stabilizarea autoturismului, pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea și deblocarea victimelor.

Cele patru victime, bărbați cu vârste cuprinse între 42 și 44 de ani, au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian” Huși. Aceștia au suferit multiple traumatisme, printre care traumatisme craniene și ale membrelor inferioare și superioare.

Starea unuia dintre bărbați este destul de gravă, iar medicii depun toate eforturile pentru a-i acorda îngrijiri medicale de urgență.

Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști, care vor stabili cauzele și eventualele responsabilități în acest caz.

Este important ca șoferii să respecte regulile de circulație și să conducă prudent în trafic, pentru a preveni astfel de accidente grave. De asemenea, este recomandat ca toți pasagerii să poarte centura de siguranță, deoarece aceasta poate salva vieți în caz de impact.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Secția de pompieri Huși a intervenit pentru descarcerarea, deblocarea, evacuarea, evaluarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DE 581, la ieșirea din Huși spre Albița (în apropiere de Stația metrologică). În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau patru persoane. La sosirea pompierilor salvatori au fost găsite patru victime, una dintre acestea fiind încarcerată. După stabilizarea autoturismului, pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea și deblocarea victimelor. Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 42 și 44 de ani, au fost evaluați, starea unuia dintre aceștia fiind destul de gravă. Toate cele patru victime au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian” Huși. Cei patru bărbați au suferit multiple traumatisme (craniene, ale membrelor inferioare și superioare). Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro