Academia Politică USR Timiș: Schimbarea prin profesionalizare

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Membrii USR Timiș au participat la a treia ediție a Academiei Politice cu un scop bine definit: schimbarea modului în care se face politică. Evenimentul a reunit aproximativ 100 de participanți, care au luat parte la dezbateri și ateliere axate pe profesionalizarea membrilor în administrație și politică. USR Timiș își propune să promoveze în sfera politică locală și națională oameni pregătiți, cu viziune și competențe solide.

Academia Politică a USR Timiș a fost organizată în parteneriat cu Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate și a avut ca punct culminant un dialog deosebit între primarul Timișoarei, Dominic Fritz, președintele USR Timiș, și rectorul Universității Politehnice din Timișoara, Florin Drăgan. Sub tema “Cine salvează România, politicienii sau tehnocrații?”, dialogul a scos în evidență concluzia unanimă că doar prin colaborarea dintre politicieni și tehnocrați se poate construi o Românie mai bună.

După trei zile de instruire intensivă, membrii USR și Dominic Fritz au ajuns la concluzia că sunt pregătiți să câștige din nou Timișoara. Însă, nu pentru ei înșiși, ci pentru o Timișoară modernă, inovatoare și în acord cu aspirațiile locuitorilor săi. Ei își propun să dezvolte proiecte care să aducă îmbunătățiri semnificative în oraș, să promoveze transparența și participarea cetățenilor în procesele decizionale, precum și să implementeze politici publice eficiente și sustenabile.

USR Timiș demonstrează astfel că este un partid cu o viziune clară și cu membri pregătiți să facă diferența în politică. Prin profesionalizarea membrilor și prin atragerea de specialiști în administrație și politici publice, USR Timiș își propune să aducă un suflu nou în peisajul politic, axându-se pe serviciul în folosul comunității și pe dezvoltarea durabilă a orașului Timișoara.

Rezultatele Academiei Politice USR Timiș sunt încurajatoare și indică faptul că acest partid este pregătit să facă schimbări reale și să aducă progres în politică. În viitor, este de așteptat ca USR și Dominic Fritz să continue să atragă și să formeze membri competenți și dedicați, pentru a consolida și extinde prezența lor în administrație și politica locală și națională.

Sursa: romania-politicienii-sau-tehnocratii-dialog-intre-primarul-dominic-fritz-si-rectorul-upt-florin-dragan/”>www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

100 de membri USR Timis au participat, weekendul trecut, la Academia Politica cu un singur scop: sa schimbe felul in care se face politica. In cadrul evenimentului, au avut loc dezbateri si ateliere concentrate pe profesionalizarea membrilor in administratie si politica. USR Timis isi propune sa promoveze in politica locala si cea nationala oameni pregatiti.

Academia Politica a USR Timis este la a treia editie si a fost realizata impreuna cu Fundatia Friedrich Naumann pentru Libertare.

Punctul culminant al Academiei a fost dialogul dintre primarul Timisoarei, Dominic Fritz, presedintele USR Timis, si rectorul Universitatii Politehnice din Timisoara, Florin Dragan. Tema: “Cine salveaza Romania, politicienii sau tehnocratii?” Raspunsul a fost unanim: doar impreuna, politicienii si tehnocratii, putem construi o Romania mai buna.

Dupa trei zile de instruire intensiva, concluzia este clara: USR si Dominic Fritz sunt pregatiti sa castige din nou Timisoara. Nu pentru ei, ci pentru o Timisoara moderna, inovatoare, in linie cu aspiratiile locuitorilor sai. (USR Timis)Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Performanțe de excepție pentru atleții Rapidului la CN U-23

Echipa de atletism a clubului Rapid a obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național U-23, desfășurat recent la Craiova. Maria...

Read More...
The STS-93 crew patch

Columbia si Observatorul X-Ray Chandra: Misiunea STS-93

Pe 23 iulie 1999, naveta spațială Columbia a decolat într-o nouă misiune, cea de-a 26-a călătorie în spațiu, pentru...

Read More...

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă Introducere Somnul odihnitor a fost întotdeauna considerat un element esențial pentru menținerea...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro