10 autospeciale noi pentru ISU

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
autospeciale
virtualmag.ro10 autospeciale de stingere cu capacitatea de 10.000 de litri de apă au fost recepționate și vor fi repartizate inspectoratelor pentru situații de urgență din județele Argeș, Bacău, Botoșani, Brașov, Buzău, Giurgiu, Neamț, Teleorman, Sălaj și Suceava.

Reamintim faptul că în urmă cu o lună, în data de 09 iunie a.c., alte 10 astfel de autospeciale au completat parcul auto al inspectoratului general. 

Acest tip de tehnică de intervenție face parte din totalul celor 200 de autospeciale de stingere cu capacitatea de 10.000 de litri care vor fi achiziționate în cadrul Proiectului VIZIUNE 2020.

Autospecialele sunt destinate intervenției pentru stingerea incendiilor în mediul urban și rural, ce necesită cantități însemnate de substanțe stingătoare, punându-se accent pe deplasarea rapidă, realizarea în timp scurt a dispozitivului de intervenție și utilizarea apei cu randament ridicat de stingere.

Totodată, alte 10 autospeciale de acest tip vor intra în dotarea inspectoratelor pentru situații de urgență în perioada imediat următoare.

Reînnoirea parcului auto rămâne în continuare o prioritate având în vedere că unitățile operative încă dețin tehnică de intervenție cu durată de exploatare depășită. 

O analiză realizată la nivelul instituției arată faptul că peste 50% dintre autospecialele utilizate pentru stingerea incendiilor au o vechime mai mare de 10 ani, transmite igsu.ro

Sursa si foto: igsu.ro

Facebook Comments Box


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.virtualmag.ro

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Locandina-A4-mini.jpg

Alimentatie Rationala pentru Sanatate, editia 6-a

Evenimentul derulat de Arta Gustului si Colegiul Tehnologic isi propune ca si in editiile anterioare un program de educatie

Read More...
last-minute-preturi-inchirieri-auto.jpg

Pentru călătorii care se pregătesc să facă primele călătorii de vacanță: pregătiți-vă pentru șocul prețurilor.

Tarifele aeriene au crescut foarte mult. Prețul benzinei în Romania este mai mare decât a fost vreodată în această

Read More...
nottara arges

Record de spectatori la Festivalul Internațional de Teatru „Liviu Ciulei”

Peste 3500 de spectatori într-o lună! Un record de audiență și de încasări pentru prima ediție a Festivalului  Internațional de

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro