Zodiile și cristalele – când vibrațiile se întâlnesc!

BY: stiridinromania.ro In Magazin

Dragi cititori, astăzi am ales să abordez subiectul zodiilor și să le fac o mică ironie. Așadar, să începem cu Berbecul. Berbecii sunt asemenea unui cristal de cuarț roz: puternici și curajoși, dar și prea sensibili și fragili. Taurii sunt ca o turmalină neagră: încăpățânați și determinați, dar și foarte posesivi și geloși.

Gemenii sunt ca un cristal de ametist: inteligenți și comunicativi, dar și schimbători și imprevizibili. Racii sunt ca un cristal de aventurină: sensibili și empatici, dar și prea emoționali și vulnerabili.

Leii sunt ca un cristal de citrin: puternici și încrezători, dar și prea egocentrici și orgolioși. Fecioarele sunt asemenea unui cristal de jad: analitice și ordonate, dar și prea critice și perfecționiste.

Balanțele sunt ca un cristal de cuarț fumuriu: echilibrate și diplomatice, dar și prea indecise și nesigure. Scorpionii sunt ca un cristal de granat: pasionali și misterioși, dar și prea posesivi și răzbunători.

Săgetătorii sunt asemenea unui cristal de topaz: aventurieri și optimiști, dar și prea superficiali și lipsiți de răbdare. Capricornii sunt ca un cristal de onix: disciplinați și perseverenți, dar și prea rigizi și neiertători.

Vărsătorii sunt asemenea unui cristal de ametist verde: independenți și inovatori, dar și prea rebeli și nepăsători. Iar Peștii sunt ca un cristal de acvamarin: sensibili și creativi, dar și prea evazivi și indecisi.

Sper că ați găsit aceste comparații amuzante și vă invit să le luați cu un strop de umor. În final, să nu uităm că zodiile sunt doar niște construcții umane, iar personalitatea noastră este mult mai complexă și diversă decât putem cuprinde într-un singur semn astrologic.

Un Horoscop scris de Chat GPT3 Turbo

Foto: Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Trecerea în neființă a general-locotenentului Ionel CRĂCIUN

Cu profund regret, anunțăm trecerea în neființă a domnului general-locotenent (rtg) dr.ing. Ionel CRĂCIUN, fost comandant al pompierilor din...

Read More...

Medaliații la individual și la echipe la etapa de la Constanța a campionatului național de gimnastică

Recent, la etapa de la Constanța a campionatului național de gimnastică, s-au acordat medalii la nivelul Junioare II, Nivel...

Read More...

Activitate educativă la Colegiul Național “Emanuil Gojdu” Oradea

Colegiul Național ”Emanuil Gojdu” din Oradea a găzduit recent proiectul 𝐒𝐞𝐢𝐬𝐦𝐨𝐆𝐨𝐣𝐝𝐮𝐋𝐀𝐁, unde seismologia și educația s-au unit pentru a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro